Helmi 30

Akrylaattimaali.

M1 NordicEcolabel_fi Avainlippu MED

Helmi 30

Akrylaattimaali.

  • 808
  • 8 m²/l
  • 10 m²/l
  • 16 h
  • 1 h

Lopputulos

  • Puolihimmeä

Kuvaus

Akrylaattimaali.


Ominaisuudet

Sisämaalaukseen puu-, puukuitulevy-, lastulevy- ja metallipinnoille. Soveltuu sekä korjaus- että uudismaalaukseen, myös aikaisemmin alkydi- ja katalyyttimaaleilla maalattujen pintojen uudelleenmaalaukseen. Ei sovellu nitroselluloosalakalla käsiteltyjen pintojen uudelleen maalaukseen.


Käyttökohteet

Ovet, listat, ikkunanpuitteet, lämpöpatterit, kaapistot, huonekalut, pönttöuunit ym.


Riittoisuus

8–10 m²/l.


Työtapa

sivellin, tela, ruiskutus


Joka paikan maali

Helmi-sarjan korkealaatuiset tuotteet soveltuvat erinomaisesti erilaisille puu- ja metallipinnoille sisätiloissa. Kalusteiden lisäksi voit maalata Helmillä mm. ikkunapuitteet, ovet, listat, kaapistot ja lämpöpatterit.

Product usp1consumer_img
helmi paint in dining room

Turvallinen ja toimiva

Mietohajuinen Helmi 30 on laadukas, toimiva ja turvallinen. Sillä on M1 -luokitus ja Pohjoismainen Joutsenmerkki, joka kertoo tuotteen olevan ympäristön kannalta parhaiden joukossa. Helmi kuivuu nopeasti ja täyttää myös leikkikalujen pintakäsittelylle asetetut tiukat vaatimukset.

Product usp2consumer_img
painted furniture

Laaja värivalikoima

Puolihimmeä Helmi 30 voidaan sävyttää Tikkurilan sisämaalivärikarttojen mukaan tuhansiin värisävyihin. Helmi 30 kalustemaalin saat myös valmiiksi sävytettynä. Valmisvärit ovat hyvin peittäviä perusvärejä, joita on tarvittaessa helppo sekoittaa keskenään. Helmi ei kellastu, joten se toimii hyvin vaaleissakin väreissä.

Product usp3consumer_img
color chart
Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi