maalattu sisäkatto

Sisäkaton maalausohjeet

Kauniiksi käsitelty katto tuo valoa ja ryhtiä tilaan.

Sisäkatot käsitellään yleensä vaaleilla, valoa tuovilla sävyillä ja täyshimmeillä maaleilla, jotka häivyttävät pinnan epätasaisuuksia. Paneelipinnat voi suojata lakalla, joka jättää puunsyyt kauniisti näkyviin.

Siro Himmeällä saat valkoisen, heijastamattoman täyshimmeän pinnan. Maali antaa betoni- ja levypinnoille tasaisen lopputuloksen, sillä se on sivukiilloton ja antaa näin anteeksi työstön jälkiä.

Paneelikatto Valkoinen antaa paneelipinnalle valoisan ja luonnollisen himmeän ilmeen. Peittävä sävy on lämpimän valkoinen ja maalin pieni sivuttaiskiilto tuo puun muodon kauniisti esiin. Maali on muita maaleja paksumpaa, joka helpottaa maalin levitystä.

Paneeli-Ässä Paneelilakalla saat kauniin himmeän tai puolihimmeän kuultavan pinnan. Sävytettävissä Tikkurilan kuultaviin sisäväreihin.

Paneeli-Ässä Titan sisältää tehokasta UV-suoja-ainetta antaen pitkäikäisen suojan puun tummumista vastaan. Sopii uudelle vaalealle puulle. Tuotteen sävy on hento, kuultavan valkoinen.

Luja 7 on peittävä, himmeä maali ja se sopii märkätilojen betoni-, levy- ja paneelikatoille. Tuote sisältää maalipintaa suojaavaa homeenestoainetta.

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi