Luja 7

Erikoisakrylaattimaali. Tuote sisältää homeenestoainetta, joka suojaa maalipintaa.

M1 MED PolishHygenicCertification Avainlippu_NEW

Luja 7

Erikoisakrylaattimaali. Tuote sisältää homeenestoainetta, joka suojaa maalipintaa.

  • 805
  • 8 m²/l
  • 12 m²/l
  • 4 h
  • 2 h

Lopputulos

  • Himmeä

Kuvaus

Erikoisakrylaattimaali. Tuote sisältää homeenestoainetta, joka suojaa maalipintaa.


Ominaisuudet

Betoni-, rappaus-, tasoite-, tiili-, lastulevy-, kipsilevy- ja puukuitulevypinnoille sisätiloissa. Soveltuu sekä uusille että ennen maalatuille pinnoille.


Käyttökohteet

Seinä- ja kattopinnat tiloissa, joissa pinnalta vaaditaan pesun ja kulutuksen kestävyyttä esim. eteisauloissa, porraskäytävissä sekä sairaalan käytävät ja -potilashuoneet ym. pinnat, joihin kohdistuu normaalia suurempaa rasitusta. Tuotteella on hyväksyntä epäsuoraan elintarvikekosketukseen (Suomen Elintarvikelaki 23/2006).


Riittoisuus

Teoreettinen riittoisuus: 8 m²/l Käytännön riittoisuuteen vaikuttavat maalausmenetelmä ja -olosuhteet sekä maalattavan rakenteen muoto että pinnan laatu.


Työtapa

sivellin, tela, ruiskutus


Sisältää homeenestoainetta

Himmeä Luja 7 sisältää homeenestoainetta, joka antaa pitkäkestoisen suojan homeiden kasvua vastaan. Tämän ansiosta maalipinta pysyy puhtaana pidempään.

Product usp1consumer_img
For demanding applications

Kemikaalinkestoa

Erittäin kestävällä Luja-pintamaalilla on poikkeuksellinen kemikaalien- ja kulutuksenkesto. Maalattu pinta kestää voimakkaita pesuaineita ja mekaanista rasitusta, minkä ansiosta se soveltuu erinomaisesti seinien maalaamiseen tiloissa jotka ovat jatkuvan puhdistuksen kohteena (esim. kodin keittiöt tai julkiset tilat, kuten aulat, sairaalakäytävät, potilashuoneet).

Product usp2consumer_img
Change it if you wish – for free!

Kosteisiin tiloihin

Pesun ja kulutuksen kestävä Luja 7 sisältää homeenestoainetta, jonka ansiosta se soveltuu kosteisiin tiloihin kuten kodin kylpyhuoneisiin kuin myös suuriin julkisiin tiloihin.

Product usp3consumer_img
Change it if you wish – for free!
Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi