Värien vertailua valaistuksessa

Tilaa värimateriaaleja kotiin

Helpota värin valintaa tilaamalla kotiisi isoja Tikkurilan maalilla maalattuja A4-kokoisia värimalleja, sävytestereitä sisä- ja ulkomaalaukseen sekä värikarttoja.

Tilaa värimateriaaleja ja kokeile kotona, miltä sävyt näyttävät juuri siinä ympäristössä, johon ne tulevat. Voit tilata palvelustamme isoja A4-kokoisia värimalleja, sävytestereitä sisä- ja ulkomaalaukseen, mallipaloja sekä suosituimpia värikarttojamme.

Tilaa värimateriaaleja

Huom! Palvelu aukeaa erilliseen ikkunaan, joten huomioithan, että ponnahdusikkunat tulee olla sallittuna selaimessasi.

Uutuus: kokeile Color Now 2024 -värikokoelman sävyja sävytesterillä

Uuden värikokoelman: Color Now 2024 x Marie Olsson Nylander sävyt ovat nyt tilattavissa sävytestereinä. Inspiroidu uusista maanläheisistä, mutta eloisista väreistä ja kokeile miltä ne näyttäisivät sinun kotisi seinillä. 

Yhden sävyn hinta on 7 € + toimituskulut 2,90 €. Kolmen sävyn setti 16 € + toimituskulut 2,90 €. 

Tilaa sävytesteri 

Tilausohjeet: valitse ensin haluatko yhden vai kolmen kappaleen sävytesteripaketin. Valitse sitten väri joko Tikkurila x Marie Olsson Nylander -värikartasta tai hakemalla haluamasi väri sen nimellä. Valitse väri ja viimeistele ostoksesi. 

A4-kokoiset värimallit

Isommat A4-kokoiset värimallit auttavat oikean sävyn valinnassa, kun valitulla sävyllä on väritetty kerrallaan suurempi pinta. Värimallit on maalattu Tikkurilan maalilla. A4-kokoiset värimallit ovat saatavilla Tunne Väri 2020 -värikartan sävyistä.

Yhden värimallin hinta on 2,10 € + toimituskulut 2,90 €.

Tilaa A4-värimalli

 

Iso A4-kokoinen värimalli
Colour It -sisämaalien sävytesteripaketti

Colour It -sisämaalien sävytesteri

Sisämaalien sävytesterin avulla pääset kokeilemaan sävyä etukäteen jopa neliömetrin kokoisella alueella. Suoraan seinäpinnalle maalattu maali toistaa värin ilman heijastuksia ja sen muutosta on helppo tarkastella eri vuorokaudenaikoina ja eri valaistusolosuhteissa. Sävytesterit ovat tilattavissa yhden ja kolmen sävyn pakkauksissa. Saatavilla kaikki Symphony-värikartan, Tunne Väri 2020 -värikartan ja Deco Grey -värikartan peittävät sävyt.

Yhden sävyn hinta on 7 € + toimituskulut 2,90 €. Kolmen sävyn setti 16 € + toimituskulut 2,90 €.

Tilaa sävytesteri

Minun värikartta -kansio

Minun värikarttani – kokoa oma värikartta 

Luo oma värikarttasi Tikkurilan Tunne Väri -kokoelman värilastujen (koko 74 mm x 120 mm) avulla. Valitse sinulle sopivimmat värit 216 upeasta peittävästä sävystä ja tarkastele niitä kotona juuri oikeassa valaistuksessa. Voit valita 1-8 sävyä ja vastaamalla tilauksen lopussa olevaan kyselyyn, saat meiltä tilauksesi mukana myös juuri sinun projektiisi soveltuvat tuoteoppaat

Värikartan hinta on 3,5 € + toimituskulut 2,90 €.

Luo oma värikartta

Colour It -talomaalien sävytesteri

Colour It -ulkopintojen peittävät ja kuultavat sävytesterit

Puutalojen julkisivuille suunniteltujen sävytestereiden avulla pääset kokeilemaan sävyä etukäteen jopa neliömetrin kokoisella alueella. Testerit ovat tilattavissa yhden ja kolmen sävyn pakkauksissa.

Voit valita joko peittävän tai kuultavan sävytesterin tarpeesi mukaan. Peittävistä sävytestereistä on saatavilla kaikki Puutalot-värikartan ja Deco Grey -värikartan peittävät sävyt. Kuultavista sävytestereistä Valtti Kuullotteet ja puuöljyt -värikartan sävyt ja Deco Grey -värikartan kuultavat sävyt.

Yhden sävyn hinta on 7 € + toimituskulut 2,90 €. Kolmen sävyn setti 16 € + toimituskulut 2,90 €.

Tilaa sävytesteri

 

Erivärisiä mallipaloja auringonvalossa

Mallipalat

Löydät verkkokaupasta värin valinnan avuksi myös myymälöissäkin esillä olevat 74 x 120 mm kokoiset mallipalat peittäville ja kuultaville puu-ulkopinnoille, pelti- ja tiilikatoille, sokkeleille sekä sisätilojen kuultaville pinnoille.

Yhden mallipalan hinta on 3,10 € + toimituskulut 2,90 €

Tilaa mallipaloja

 

Deco Grey -värikartta

Värikartat

Suurin osa värikartoistamme on tilattavissa suoraan kotiisi värimateriaalien verkkokaupastamme. Löydät Tikkurilan värikarttoja myös hyvin varustetuista maalia myyvistä liikkeistä.

Värikartat ovat tilattavissa verkkokaupasta ilmaiseksi. Toimituskulut 2,90 €.

Tilaa värikartta     


Noutamaton paketti

Unohditko tai estyitkö hakemasta pakettiasi Postista? Ei hätää! Jos aikaisempi tilauksesi on jäänyt noutamatta, ja olet saanut meiltä viestin sen palautumisesta lähettäjälle, voit tilata uusintalähetyksen paketille. Maksettuasi uudet toimituskulut lähetämme pakettisi uudelleen.

Uusintalähetys

 


Sävylupaus ja maalina onnistuminen

Tikkurilan lupaama 100% Sävylupaus tarkoittaa, että Tunne Väri 2020 -värikartalta valittu sävy sävytettynä Tikkurilan sisäseinämaaliin toistuu seinäpinnalla täsmälleen värimallin mukaisena – valaistusolosuhteista riippumatta.

Lupauksen takana on Tikkurilan ensimmäisenä maailmassa käyttöön ottama ainutlaatuinen värikarttojen valmistusteknologia, jossa Tunne Väri -lastut ja -kartta on maalattu Tikkurilan omalla värikarttamaalilla hyödyntäen samoja sävytyskaavoja ja -pastoja kuin seinämaalien sävytyksessä.

Maalatun pinnan värin aistiminen riippuu katsojan silmän herkkyydestä, valonlähteestä ja maalikalvon sisältämistä pigmenteistä. Maalinvalmistajat käyttävät erilaisia pigmenttejä tuotteissaan, ja näin kaksi värillistä maalattua pintaa voi näyttää eri sävyisiltä eri valmistajan maaleilla maalattuina. Valitsemalla siis Tikkurilan Harmony, Joker tai Remontti Ässä -sisäseinämaalin, voit huoletta inspiroitua värien maailmasta. Lopputulos kun tulee olemaan täysin värimallin näyttämän mukainen.

Tilaa värimateriaaleja

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi