Tilaa värimateriaaleja kotiin

Helpota värin valintaa tilaamalla Tikkurilan maalilla maalattuja A4-kokoisia värimalleja, sävytestereitä sisä- ja ulkomaalaukseen sekä värikarttoja.

Tilaa värimateriaaleja ja kokeile kotona, miltä sävyt näyttävät juuri siinä ympäristössä, johon ne tulevat. Voit tilata palvelustamme isoja A4-kokoisia värimalleja, sävytestereitä sisä- ja ulkomaalaukseen, mallipaloja sekä suosituimpia värikarttojamme.

Tilaa värimateriaaleja

Huom! Palvelu aukeaa erilliseen ikkunaan, joten huomioithan, että ponnahdusikkunat tulee olla sallittuna selaimessasi.

Sävytesterit sisä- ja ulkopinnoille

Testaa pienillä sävytestereillä sävyä etukäteen, jotta näet miltä väri näyttää juuri siinä ympäristössä, johon se tulee. Näin helpotat värin valintaa ja varmistut päätöksestäsi. Alapuolelta löydät sävytesterit niin sisäseinille kuin puutalon julkisivulle ja terassille.

Yhden sävyn hinta on 7 € + toimituskulut 2,90 €. Kolmen sävyn setti 16 € + toimituskulut 2,90 €.

A4-kokoiset värimallit

Isommat A4-kokoiset värimallit auttavat oikean sävyn valinnassa, kun valitulla sävyllä on väritetty kerrallaan suurempi pinta. Värimallit on maalattu Tikkurilan maalilla. A4-kokoiset värimallit ovat saatavilla Tunne Väri 2020 -värikartan sävyistä.

Yhden värimallin hinta on 2,10 € + toimituskulut 2,90 €.

Tilaa A4-värimalli

 

Mallipalat

Löydät verkkokaupasta värin valinnan avuksi myös myymälöissäkin esillä olevat 74 x 120 mm kokoiset mallipalat peittäville ja kuultaville puu-ulkopinnoille, pelti- ja tiilikatoille, sokkeleille sekä sisätilojen kuultaville pinnoille.

Yhden mallipalan hinta on 3,10 € + toimituskulut 2,90 €

Tilaa mallipaloja

 

Värikartat

Suurin osa värikartoistamme on tilattavissa suoraan kotiisi värimateriaalien verkkokaupastamme. Löydät Tikkurilan värikarttoja myös hyvin varustetuista jälleenmyyjiltä.

UUTTA! Tikkurila x Marie Olsson Nylander -värikartta nyt myös tilattavissa

Värikartat ovat tilattavissa verkkokaupasta ilmaiseksi. Toimituskulut 2,90 €.

Tilaa värikartta     

Minun värikarttani – kokoa oma värikartta

Luo oma värikarttasi Tikkurilan Tunne Väri -kokoelman värilastujen (koko 74 mm x 120 mm) avulla. Valitse sinulle sopivimmat värit 216 upeasta peittävästä sävystä ja tarkastele niitä kotona juuri oikeassa valaistuksessa. Voit valita 1-8 sävyä ja vastaamalla tilauksen lopussa olevaan kyselyyn, saat meiltä tilauksesi mukana myös juuri sinun projektiisi soveltuvat tuoteoppaat. 

Värikartan hinta on 3,5 € + toimituskulut 2,90 €.

Luo oma värikartta

Noutamaton paketti

Unohditko tai estyitkö hakemasta pakettiasi Postista? Ei hätää! Jos aikaisempi tilauksesi on jäänyt noutamatta, ja olet saanut meiltä viestin sen palautumisesta lähettäjälle, voit tilata uusintalähetyksen paketille. Maksettuasi uudet toimituskulut lähetämme pakettisi uudelleen.

Uusintalähetys

 

Sävylupaus ja maalina onnistuminen

Tikkurilan lupaama 100% Sävylupaus tarkoittaa, että Tunne Väri 2020 -värikartalta valittu sävy sävytettynä Tikkurilan sisäseinämaaliin toistuu seinäpinnalla täsmälleen värimallin mukaisena – valaistusolosuhteista riippumatta.

Lupauksen takana on Tikkurilan ensimmäisenä maailmassa käyttöön ottama ainutlaatuinen värikarttojen valmistusteknologia, jossa Tunne Väri -lastut ja -kartta on maalattu Tikkurilan omalla värikarttamaalilla hyödyntäen samoja sävytyskaavoja ja -pastoja kuin seinämaalien sävytyksessä.

Maalatun pinnan värin aistiminen riippuu katsojan silmän herkkyydestä, valonlähteestä ja maalikalvon sisältämistä pigmenteistä. Maalinvalmistajat käyttävät erilaisia pigmenttejä tuotteissaan, ja näin kaksi värillistä maalattua pintaa voi näyttää eri sävyisiltä eri valmistajan maaleilla maalattuina. Valitsemalla siis Tikkurilan Harmony, Joker tai Remontti Ässä -sisäseinämaalin, voit huoletta inspiroitua värien maailmasta. Lopputulos kun tulee olemaan täysin värimallin näyttämän mukainen.

Tilaa värimateriaaleja

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi