Farkunsininen makuuhuone

Makuuhuone farkunsinisellä

Moderni puutalo -blogin Mervin ja Petrin makuuhuone sai värikylvyn. Tummansininen Denim-sävy rauhoittaa ja sopii loistavasti yhteen tilan puisten ja valkoisten yksityiskohtien kanssa.
Rauhoittava sininen uudisti makuuhuoneen

Petri maalasi makuuhuoneen seinät täyshimmeällä Harmony-sisustusmaalilla, sävynä tumma farkunsininen Denim N429. Harmony luo sametinhimmeän pinnan makuuhuoneen seiniin. Harmony häivyttää pinnan pienet epätasaisuudet ja vahvatkin värit toistuvat pehmeinä ja syvinä.

Kun valitset Tikkurilan sisäseinämaalin ja sävytät sen Tikkurilan värikartan sävyyn, voit olla varma, että valitsemasi väri toistuu kotisi seinässä täsmälleen samanlaisena kuin värilastussa – kaikissa valaistusolosuhteissa.

"Maalasimme makkarista kaksi seinää, lopputulos on kuin sinistä samettia. Meidän mielestä jollain tapaa rauhoittavan oloinen, ja korostaa hyvin puun sekä valkoisen sävyjä. Lasten mielestä tila näyttää nyt paljon modernimmalta."

Mervi, Moderni Puutalo -blogi

VINKKI! Helpota värin valintaa. Nyt voit tilata Tikkurilan värimalleja A4-koossa ja koemaalausta ei tarvitse tehdä.
 

Tilaa A4-värimalli

denimin sininen makuuhuone
denimin sininen makuuhuone

Näin toteutat idean

Maalaat makuuhuoneen seinät valmiiksi jopa parissa tunnissa. 

Seinän maalaus

pese seinäpinnat ennen maalausta
1. PUHDISTA

Pyyhi seinän pinta. Jos pinta on selvästi likainen, pese pinnat Tikkurilan Maalipesulla etiketin ohjeiden mukaisesti ja anna kuivua.

rajaa seinät ennen maalausta
2. SUOJAA

Suojaa lattia tarkoitukseen sopivalla paperilla ennen maalausta. Teippaa listat ja pistorasiat maalarinteipillä. Jos joudut tasoittamaan seinäpintaa tai aiempi maalipinta on tumma väriltään, maalaa pinta ensin Varma-pohjamaalilla. Varma-maalin sävy kannattaa valita lähelle uuden pintamaalin sävyä.

pintamaalaa telalla
3. MAALAA

Sekoita Harmony-sisustusmaali ja maalaa seinä telalla 2 kertaan. Jatkovarsi helpottaa työtä. Harmony on päällemaalattavissa 1-2 tunnin kuluessa maalaamisesta, joten saat seinän muutamassa tunnissa valmiiksi.

moderni puutalo -blog

IDEAN TOTEUTTAJA: Moderni Puutalo

Moderni puutalo on elämänmakuinen blogi, jonka kantava teema on vaimon johtama, mutta koko perhettä - varsinkin aviomiestä - rasittava sisusteluharrastus. Sohvatyynyjen lisäksi blogissa kerrotaan lapsiperheen arjesta ja juhlasta, matkailusta ja kotona köllöttelystä. Blogia kirjoittaa sisustuskärpäsen puraisema Mervi ja hänen lukuisia ideoitaan toteuttava Petri.

Lue Mervin mietteet projektista blogissa >>

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi