Rakastetuimmat vaaleat sävyt makuuhuoneeseen

Vaalea makuuhuone on suosittu valinta, koska se jättää tilaa leikitellä sisustuksella. Lisäksi vaaleat seinät heijastavat valoa ja tekevät tilasta avaramman. Katso mitä vaaleita sävyjä löytyy suomalaisten makuuhuoneista

Vaaleat sävyt tarjoavat monia etuja makuuhuoneessa. Ne voivat luoda rauhallisen ja rentouttavan ilmapiirin sekä avartaa tilaa. Vaaleat sävyt ovatkin täydellinen valinta pieneen ja hämärään makuuhuoneeseen. Vaaleanharmaa, beige ja pehmeä valkoinen ovat suosittuja vaaleita sävyjä, jotka tuovat harmoniaa ja tasapainoa makuuhuoneeseen. Ihastu vaaleisiin makuhuoneisiin ja inspiroidu vaaleista sävyistä!

Klassinen beige kodin kaikille pinnoille

Tämän huoneen seinä on maalattu klassisella TIKB Tikkurilan Beigellä. Tämä pehmeä ja lämmin sävy korostaa kauniisti sisustusta. Tikkurilan beige on kaunis yleisväri, jota voi käyttää kodin kaikilla pinnoilla. Huoneessa on luotu kontrastia tumman vihreän sängynpäädyn avulla. Kontrastivärit tuovat mielenkiintoa ja eloisuutta tilaan. 

Harmoninen valkoinen makuuhuone

Yksi suosituimmista Tikkurilan valkoisista sävyistä on TIKV Tikkurilan valkoinen. Tämä murrettu valkoinen sävy sopii kauniisti yhteen valmiiden, tehdasvalmisteisten valkoisten ikkunanpuitteiden, ovien ja listojen kanssa. Valkoiset seinät luovat makuuhuoneeseen visuaalista keveyttä ja valoisuutta.

Rakastetuimmat vaaleat sävyt

Rauhallinen beige tehosteseinä makuuhuoneessa

Beige tehosteseinä tekee makuuhuoneen tunnelmasta pehmeän ja kotoisan. Tehosteseinä on maalattu sävyllä V484 Ajopuu, joka on rauhallinen ja hillitty beige, jossa on harmaa vivahde. Tämä sävy sopii tehosteseinän lisäksi myös koko huoneeseen.

Suosittu greige eli beigen ja harmaan sekoitus

Greige on jokaisen luottoystävä makuuhuoneen seinän väriä valitessa. Se tekee huoneen tunnelmasta rauhallisen ja pehmeän. G487 Batisti on yksi suosituimmista sävyistä. 

Vaalea sävy, jossa on sävyä

F483 Illusio on oikea väri, kun haluat saada sävyä vaalealle pinnalle. Illusion lämpimät vivahteet kietoutuvat yhteen vaalean puun kanssa luoden kodikkaan tunnelman. 

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi