tummanharmaa seinä modernilla makramee-teoksella

Inspiroivia makuuhuoneita Instagram-seuraajiltamme

Uusi väri seinälle, tyylikäs pääty ja kasa sisustustyynyjä. Tutustuimme Instagram-seuraajiemme tileihin ja löysimme upeita sisustusideoita makuuhuoneseen.
lilac colour wall and matching bed headboard

Sängynpääty ja seinä sävy sävyyn
 

Puupaneelit ja sängynpääty saavat raikkaan ja modernin ilmeen, kun maalaat ne sävy sävyyn pastellisävyllä. Valitse esimerkiksi violetti J426 Syreeni, kuten @johannavaltanen teki tai ehkäpä voisit kokeilla Tikkurilan vuoden väriä Y354 Cumulusta. Täydennä kokonaisuus mieleisillä taideteoksilla, kuivakukilla tai vaikkapa pellavalakanoilla.

Värien harmoniaa
 

Lähes samanlaiset, mutta kuitenkin hieman erilaiset harmoniset sävyt sekoitettuna keskenään luovat rauhallisen tilan. Kokeile yleisön suosikkia, harmaaseen taittuvaa vihreää V447 Serpentiiniä ja yhdistä se esimerkiksi salvianvihreisiin, kermanvärisiin ja beigeihin pussilakanoihin ja sisustustuotteisiin, kuten @varjojarannalla teki.

Harmaanvihreä seinä ja sänky yhteensopivilla tekstiileillä
ruosteenpunainen seinä makuuhuoneessa

Inspiraatiota ulkotiloista
 

Täydellinen puulattia yhdistettynä ruosteen punaisella V418 Rustiikki sävyllä maalattuun seinään @annikamon makuuhuoneessa luo aivan upean tunnelman. Paljon kasveja, kastelukannu ja navetan ovista inspiraation saanut sängynpääty tuovat hieman kesäistä, puutarhamaista ja raikasta tunnelmaa makuuhuoneeseen, joka piristää pimeimpäänkin vuodenaikaan.

Boheemia tunnelmaa
 

Haluatko luoda oman piilopaikan hapsuilla, tupsuilla, kynttilöillä ja tunnelmavaloilla? Kokeile @ourchoys makuuhuoneen tyyliä. Kermaiset ja ruosteiset sävyt, sisustustyynyt printeillä ja kuvioilla vievät ajatuksesi kauas pois. Kun ykstyiskohtia on paljon, seinän väri voi olla rauhoittava ja lempeä – kokeile suosittuja beigen sävyjämme H484 Mulperi ja X459 Uni tai pehmeitä vaaleanpunaisia, kuten X420 Neito ja Y319 OmenankukkaTämä makuuhuone on täydellinen paikka rentoutumiselle – nappaa vaikkapa kupillinen lempiteetäsi ja ota rennosti.

beigen sävyinen seinä boheemissa makuuhuoneessa
tummanharmaa seinä modernilla makramee-teoksella

Tumma ja kutsuva
 

Miksi pedata sänky, kun voit jättää sen kutsuvasti petaamattomaksi? Tummat sävyt, kuten kuvan S500 Tyrsky saavat makuuhuoneen tuntumaan kutsuvalta ja rauhoittavalta. Kokeile tummanharmaata seinää ja yhdistä siihen beigen, kuparin ja ruosteen sävyjä. Moderni makramee-teos seinällä toimii kokonaisuudessa kiehtovana katseenvangitsijana. Yksityiskohdat ovat vielä kiinnostavampia, kun ne yhdistää odottamattomalla tavalla, kuten esimerkiksi tämä makramee-teos tai kuvan kaunis antiikkilamppu. Kurkkaa lisää inspiraatiota @xxnina4xx tililtä.

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi