ColorUP-ohjelma: Usein kysytyt kysymykset

1. Kokeilin ColorUP!-ohjelmaa kännykällä ja se ei toimi, miksi?

ColorUP! toimii tällä hetkellä vain tietokoneella ja iPad-tabletilla. Ohjelmassa on paljon toimintoja ja siksi käytettävyyden takaamiseksi ohjelman käyttöön tarvitsee isomman ruutukoon. Ruudun koko pitää olla vähintään 1093 x 614 pikseliä,

2. Miten voin tallentaa muokkaamaani kuvan värisuunnitteluohjelmaan?

Tällä hetkellä voit ladata kuvan tietokoneellesi suoraan tai tallentaa työn omalle tilille värisuunnitteluohjelmassa. Nämä toiminnot löydät kuvan alapuolelta. Luot tilin kirjautumalla palveluun sisään helposti Facebook-profiililla tai sähköpostilla ohjelman oikeasta yläkulmasta. Kun luot tilin palveluun ja tallennat kuvan, voit avata tallentamasi työn uudelleen omalta tililtä ja muokata kuvan sävyjä. Voit jakaa työstämäsi kuvan myös sähköpostilla tai sosiaalisessa mediassa.

3. Aiempi ohjelma ehdotti pintaan ja sävyyn sopivia tuotteita. Miksi uudessa ohjelmassa ei ole tätä toiminnallisuutta?

Olemme päättäneet pitää ColorUP!-ohjelman inspiroivana työkaluna. Voit ottaa yhteyttä värisuunnittelijoihimme ohjelman oikeasta alakulmasta, jotta voit saada parempaa palvelua ja vinkkejä ennen kuin aloitat maalausprojektisi. Tämän lisäksi kehitämme jatkuvasti palvelutarjontaamme, jotta tuotteen valinta olisi entistä helpompaa.

4. Kun lataan oman kohdekuvan ohjelmaan ja luon alueen, johon voin värin valita, automaattinen täyttötyökalu ei tuota parasta lopputulosta. Mitä voin tehdä?

Olemme tietoisia, että jotkut kuvat ovat hankalampia työstää automaattisella väritäyttötyökalulla, koska valaistus tai kontrastit värien välillä eivät ole kuvassa optimaaliset. Tarkista, että kuvassasi on siis hyvä valaistus. Työstämme väritäyttötyökalun toimintaa entistä paremmaksi. Sillä aikaa voit käyttää myös muita maalaustyökaluja ohjelmassa saadaksesi vielä tarkemman lopputuloksen.

5. Löysin värisävyn Symphony-värikartasta, mutta en löydä sitä ColorUp!-ohjelmasta. Miksi?

Tällä hetkellä värisuunnitteluohjelmasta löytyy suosituimmat värisävyt, myös kaikki 263 TIkkurilan Tunne Väri -kartan sävyä, jotta värin valinta olisi helpompaa.

6. Miksi ohjelman kuvissa on laitettu erilaisia maalattavia alueita yhteen niin, että niihin joutuu laittamaan saman sävyn?

Tikkurilan värisuunnittelijat ovat valinneet nämä alueet niin, että kaikki tärkeimmät alueet kohteesta voi sävyttää. Tällä hetkellä ohjelmaa sallii kuusi maalattavaa aluetta per kohdekuva.

7. Miksi en pääse käsiksi ohjelman kaikkiin toimintoihin?

ColorUP!-ohjelma soveltuu viimeisimmille selainversioille. Selain kannattaa päivittää uusimpaan versioon, jolloin hyödyt ColorUP!-ohjelman kaikista ominaisuuksista.

 

Kokeile värejä ColorUP-suunnitteluohjelmassa >>

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi