Tikkurila Colour Master

Colour Master – Kun luovuus kohtaa todellisuuden

Kokeile värejä sisäseinillesi tai talosi julkisivulle, inspiroidu väritrendeistä ja muodosta väripaletteja. Tikkurila Colour Master – kaikki mitä tarvitset maalausprojektisi ideointiin.

Etsitkö uutta lempiväriä tai suunnitteletko tulevaa maalausprojektia? Vai kaipaatko vain hieman väriterapiaa? Miten vain löydät aina inspiraatiota, vinkkejä ja ideoita uudesta Colour Master -sovelluksestamme niin sisäseinille kuin julkisivuillekin.

Colour Master -sovellus

Leikittele väreillä

Loimme asiantuntijoidemme avulla Tikkurila Colour Master -sovelluksen inspiraation lähteeksi ja alustaksi, jossa voit kokeilla kaikkia hulluimpiakin väri-ideoitasi. Kokeile värejä rajattomasti seinillesi, tutustu väreihin liittyvään inspiraatiosisältöön ja päästä luovuutesi valloilleen. 

Lataa Google Playsta        
Lataa App Storesta

Kokeile värejä ja löydä unelmiesi sävy

Vaihda seiniesi väriä helposti ja kokeile, miltä tuntuisi elää vaikkapa pehmeiden keltaisten, rauhoittavien sinisten tai boheemien vihreiden sävyjen keskellä. Sovelluksen seinien maalaus -toiminnolla näet etukäteen, miltä värimme näyttäisivät sinun seinilläsi. Lataa kuva tai käytä live-toimintoa, valitse haluamasi väri ja näe lopputulos Colour Master -sovelluksessa. Voit myös tallentaa luomuksesi myöhempää käyttöä varten.

Bongasitko mielenkiintoisen väriyhdistelmän noutaessasi aamukahvia läheisestä kahvilasta? Sovelluksen väripaletin luonti -toiminto on tarkoitettu juuri tällaisiin tilanteisiin. Nappaa kuva, valitse siitä suosikkisävysi, muodosta väripaletti ja saat lähimmät väriehdotukset Tikkurilan värikokoelmista.

Miten se toimii?

Haluamme varmistaa, että Colour Master -sovellus on helppokäyttöinen, inspiroiva ja ennen kaikkea työkalu, jolla voit herättää väri-ideasi eloon ja nähdä värit helposti seinilläsi etukäteen. Katso alta lyhyet ohjevideot Colour Master -sovelluksen tärkeimmistä toiminnoista. Lupaamme, että sovelluksen käyttö on yhtä helppoa kuin videoilla näyttää.

Värien testaus Tikkurila Colour Master -sovelluksella sisäseinille
Värien testaus Tikkurila Colour Master -sovelluksella julkisivuille

Oletko jo inspiroitunut?

Tikkurila Colour Master on nyt ladattavissa App Store ja Google Play -sovelluskaupoista.

Lataa Google Playsta        
Lataa App Storesta

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi