Ideas for the home office: cheer the room up with pink

Idea työhuoneeseen: pirteä ilme vaaleanpunaisella

But I'm a human not a sandwich -blogin Iina maalasi työtilan uuteen uskoon heleällä vaalenapunaisella. Näin toteutat Iinan tavoin nopean muutoksen muutamassa tunnissa työhuoneeseen.

Iina valitsi vaaleanpunaisen nuden, Y411 Pirtelö -sävyn Tikkurilan ison A4-värimallin avulla. Aiemmin valkoinen seinä sai uuden ilmeen Joker-sisustusmaalilla. Joker on hillityn himmeä sisustusmaalien klassikko. joka on ympäristötietoisen valinta – turvallinen, vähäpäästöinen ja hajuton sisämaali.

Kun valitset Tikkurilan sisäseinämaalin ja sävytät sen Tunne Väri -kartan sävyyn, voit olla varma, että valitsemasi väri toistuu kotisi seinässä täsmälleen samanlaisena kuin värilastussa – kaikissa valaistusolosuhteissa.

VINKKI! Helpota värin valintaa. Nyt voit tilata Tikkurilan värimalleja A4-koossa ja koemaalausta ei tarvitse tehdä.

TILAA ISO A4-VÄRIMALLI TÄSTÄ >>

A4 värimalli helpottaa värinvalintaa
Maalattu seinä jossa hylly
Työtila ennen ja jälkeen muutoksen

Valkoinen työtila piristyi vaaleanpunaisella Pirtelö-sävyllä. Vaaleat kalusteet pääsevät uuden sävyvalinnan myötä oikeuksiinsa. Tehostevärinä on ripaus tummanharmaata.

"Väriksi valitsin Tikkurilan sävyn Y411 Pirtelö, eli saman ihanan sävyn jolla viime keväänä maalattiin yksi ruokapöydän pinnatuoleista vaaleanpunaiseksi. Pirtelö on sävynä jotenkin tosi hento ja herkkä ja kaunis ja kolahtaa muhun kyllä ihan täysillä." -Iina, But I'm a human not a Sandwich -blogi

 

työhuone ennen maalausta
Ennen maalausta
työhuone maalauksen jälkeen
Maalauksen jälkeen

Näin toteutat idean

Maalaat työtilan yhden seinän valmiiksi jopa parissa tunnissa. 

Seinän maalaus:

puhdista seinä ennen maalausta
1. PUHDISTA

Pyyhi seinän pinta. Jos pinta on selvästi likainen, pese pinnat Maalipesulla etiketin ohjeiden mukaisesti ja anna kuivua.

maalin sekoittaminen
2. SUOJAA

Suojaa lattia tarkoitukseen sopivalla paperilla ennen maalausta. Teippaa listat ja pistorasiat maalarinteipillä. Jos joudut tasoittamaan seinäpintaa tai aiempi maalipinta on tumma väriltään, maalaa pinta ensin Varma-pohjamaalilla. Varma-maalin sävy kannattaa valita lähelle uuden pintamaalin sävyä.

seinän maalaaminen telalla
3. MAALAA

Sekoita Joker-sisustusmaali ja maalaa seinä 2 kertaan. Joker on päällemaalattavissa 1-2 tunnin kuluessa maalaamisesta, joten saat seinän muutamassa tunnissa valmiiksi.

Iinan työtilan seinä on pinta-alaltaan 7,5 neliötä, joten Joker-maalia tarvittiin alle 2 litraa. Maalitarvikkeet muutokseen maksoivat alle 50 euroa.

VINKKI! Laske tarvitsemasi maalimäärä etukäteen maalilaskurimme avulla.

Blogger Iina

Idean toteuttaja: But I'm a human not a Sandwich

Jo yli viisi vuotta But I'm a human not a sandwich -blogissa on seurattu Iinan ja Oton kasvua nuoresta parista vanhemmiksi, perhe-elämää kahden pienen tytön kanssa ja tällä hetkellä myös kolmannen pienen tytön odotusta. Blogi on täynnä rakkautta, ihanaa arkea, hyvää ja helppoa ruokaa, sisustusta, muotia ja lastenvaatehulluutta. Raskauden lisäksi pinnalla on erityisesti uuden rivitaloasunnon muokkaaminen ihan ikiomaksi kodiksi, joka tuntuu kodilta.

Lue Iinan mietteet projektista blogissa >>

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi