Harmaan kanssa yhteensopivia sävyjä puujulkisivuille

Suosittu harmaa puujulkisivuille - Q803 Hiiri

Neutraali harmaa sävy puujulkisivuille
Näytöllä näkyvä väri on saatu aikaan sähköisesti ja voi poiketa todellisesta väristä. Tarkista aina väri oikeasta värimallista ja tee koemaalaus, jotta voit varmistua värin sopivuudesta.

Neutraali harmaa - Q803 Hiiri
 

Etsitkö täydellisen neutraalia harmaata? Unohda se, sillä tehtävä on paitsi lähes mahdoton, myös todella tylsä.

Harmaiden viehätys ja lumo onkin nimittäin vivahteissa ja siinä, että harmaaksi maalattu talo näyttää vuoden jokaisena päivänä hieman erilaiselta. Yhden värin sijaan saatkin siis 365 vivahdetta ja talosi ei koskaan näytä tylsältä. 
 

Puutalot -värikartastamme löytyvä kaunis harmaa Q803 Hiiri on hieman lämmintä pehmeyttä.Tämä rauhallinen sävy sopii käytettäväksi monenlaisiin tyyleihin. Niukka modernisti käyttää vain yhtä sävyä kautta koko rakennuksen, klassisempaa ilmettä kaipaava yhdistää harmaaseen raikkaan valkoisen ja tehosteeksi hieman punaista.

Nämä värit voit yhdistää harmaaseen puujulkisivuun
 

Selkeä ja elegantti väriyhdistelmä muodostuu, kun seinän väriin Q803 Hiiri yhdistetään tumma siniharmaa Q859 Myrskylintu. Tumma harmaa riittää yksinäänkin vaaleamman harmaan pariksi, mutta jos ilmeestä halutaan keveämpi, voidaan esimerkiksi ikkunanpuitteissa käyttää valkeaa Q818 Tiira.


Mikäli harmaa yleisilme kaipaa kontrastia, voidaan mukaan yksityiskohtiin ottaa kaunis punainen Q353 Majatalo. Kokeile punaista vaikkapa ulko-oven väriksi tai piristeeksi muihin rakennuksen pienempiin yksityiskohtiin.

Lisää värivaihtoehtoja puujulkisivuille löydät Puutalot-värikartastamme.

Harmaan kanssa yhteensopivia sävyjä puujulkisivuille
Näytöllä näkyvä väri on saatu aikaan sähköisesti ja voi poiketa todellisesta väristä. Tarkista aina väri oikeasta värimallista ja tee koemaalaus, jotta voit varmistua värin sopivuudesta.

Kokeile sävyjä ColorUP!-ohjelmalla
 

Jokainen talo on yksilöllinen. Mikä toimii yhtäällä voi näyttää väärältä toisaalla. Testaamalla saat selville mikä väriyhdistelmä on kodillesi paras. Testaa värejä ensin oman talosi kuvaan Color Up-värisuunnitteluohjelmallamme.
 

Kokeile ColorUP!-ohjelmaa >>

Tee koemaalaus Colour It -sävytestereiden avulla
 

Värien testaaminen varmistaa parhaan lopputuloksen. Pääset tilaamaan koemaalauspurkkeja peittävistä sävyistä alla olevan linkin kautta.
 

Tilaa sävytesteri >>

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi