Navetan ulko-ovet uuteen uskoon

Navetan ulko-ovet uuteen uskoon

Suosikkibloggaaja Varpunen, Susanna Vento käsitteli kesäpaikkansa vanhat ulko-ovet kauniiksi Teho Ikkunamaalilla. Näin sinäkin onnistut!
Harmaa sävy löytyi Deco Grey -värikartasta

Kun ikkunat maalattiin Teho Ikkunamaalilla, samaa tuotetta käytettiin myös navetan ulko-oviin. Susanna käytti ovissa kaunista harmaata sävyä 1913, joka löytyy Deco Grey -värikartasta. Sävy kutsuu tutustumaan myös navetan sisätiloihin.

Navetta kuuluu Varpusen perheen vanhaan maatilaan, joka on kesän tärkein kokoontumispaikka. Susanna Vento etsi äitinsä ja siskonsa kanssa kesäpaikkaa ja maatila ison puutarhan, kasvimaan ja peltotilkun kera löytyi vuonna 2012. Pintoja on laitettu kuntoon jo sisätiloissa. Nyt kesän korvilla uudistettiin navetan julkisivu: seinäpinnat, ikkunat, ovet ja sokkeli.

Mustaksi maalattu navetta
maalaa navetta mustaksi
Näin toteutat idean

Ulko-oven maalaus Teho Ikkunamaalilla

PESE VANHA MAALIPINTA
1. PESE VANHA MAALIPINTA

Pese vanha maalipinta ja harjaa lika pois pesuharjalla.

POISTA VANHA IRTOAVA MAALI
2. POISTA VANHA IRTOAVA MAALI

Poista vanha, irtoava/lohkeileva maali pois kaavinraudalla skrapaamalla.

pintamaalaa navetta mustaksi
3. MAALAA

Pohjamaalaa siveltimellä Valtti Pohjuste puupuhtaaseen pintaan tarvittaessa. Sen jälkeen käsittele pinta kertaalleen Öljypohja-maalilla. Maalaa pohjustettu pinta Teho Ikkunamaalilla.

susanna vento blogger

IDEAN TOTEUTTAJA: Susanna Vento

Helsinkiläinen sisustussuunnittelija,  stailisti ja toimittaja Susanna Vento on tullut tunnetuksi suositusta Varpunen-blogistaan ja OK - omin käsin sekä Green Home Book -kirjasta. Ihastu Susannan luovaan ja ajattomaan tyyliin Varpunen-blogissa, josta löydät tyylikkäitä toteutuksia pienelläkin rahalla ja vaivalla.

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi