Kylpyhuoneen kaakelit, jotka ovat maalattu keltaisella ja harmaalla värillä

Uudista keittiösi tai kylpyhuoneesi persoonallisesti

Keittiön ja kylpyhuoneen uudistaminen onnistuu pienellä vaivalla Tikkurilan uudella Luja Ceramic Tiles -kaakelimaalilla.
Luja Ceramic Tiles -kaakelimaali

Tikkurilan kosteiden tilojen Luja-tuoteperhe on saanut uuden jäsenen: Luja Ceramic Tiles -kaakelimaalin. Maali soveltuu keraamisten laattojen maalaamiseen keittiössä ja kylpyhuoneessa. Tuote kestää hyvin sekä kosteiden että kuivien tilojen seinillä ja lisäksi myös kuivien tilojen, kuten keittiön tai wc:n lattioilla.

Tutustu tarkemmin Luja Ceramic Tiles -maalin tuotetietoihin >>

Nainen kylpyhuoneessa maalaamassa laattoja kirkkaan keltaisiksi

Poikkeuksellisen laaja värivalikoima

Laattojen maalaus antaa koko tilaan uuden raikkaan ilmeen ja säästää suurelta remontilta. Luja Ceramic Tiles -maali on sävytettävissä tuhansiin eri Tikkurilan sisävärikarttojen sävyihin, joten löydät varmasti sävyn, joka sopii sinun keittiösi tai kylpyhuoneesi tyyliin.

Kokeile esimerkiksi tunnelmallista tummansinistä L429 Indigoa keittiön kaakeleihin tai raikkaan keltaisen H300 Lemonaden ja rauhoittavan harmaan X487 Laastin yhdistelmää kylpyhuoneeseen.

Keittiön laatat maalattuna tummansinisiksi valkosilla saumoilla
Kylpyhuoneen laatat maalattuna raikkaan keltaisiksi ja harmaiksi

Käyttäjäystävällinen maali

Luja Ceramic Tiles -kaakelimaalilla maalaat yhdellä tuotteella pohjasta pintaan. Maali tarttuu kaakeliin erinomaisesti, joten erillistä pohjamaalia ei tarvita. Tuotteella on erinomaiset maalausominaisuudet ja se levittyy kauniisti pinnalle huopatelalla ja siveltimellä. Maalattu pinta on kestävä ja helppo pitää puhtaana, sillä maali kestää hyvin vettä, tahroja ja puhdistusaineita.

Siniseksi maalatut keittiön kaakelit
Kylpyhuoneen seinä, joka on maalattu keltaiseksi yläosasta ja harmaaksi alaosasta

Kestävämpää remontointia

Vesiohenteisella Luja Ceramic Tiles -kaakelimaalilla voit toteuttaa pienen remontin, jolla on suuri vaikutus. Keittiön ja kylpyhuoneen ilme uudistuu helposti ja kestävästi, sillä vanhoja kalusteita ja laattoja ei tarvitse hävittää. Maalipurkki on 100 % kierrätettävä ja valmistettu osittain kierrätysmuovista.

Kaakeleiden maalaaminen on nopein tapa toteuttaa remontti keittiöön tai kylpyhuoneeseen – uudistus voidaan toteuttaa helposti yhden viikonlopun aikana. Pinta on kosketuskuiva kahden tunnin kuluttua ja toinen kerros voidaan levittää 16 tunnin kuluttua. Paras tulos saavutetaan levittämällä kaksi kerrosta tai enemmän.

Inspiroidu kaakelimaalilla toteutetuista muodonmuutoksista:

 

Kylpyhuoneen muodonmuutos:

Vanha kylpyhuone, jossa valkoiset kaakelit
Ennen
WC, jonka seinät maalattu keltaiseksi ja harmaaksi kaakelimaalilla
Jälkeen

Keittiön muodonmuutos:

Valkoinen keittiö, jossa puiset yksityiskohdat
Ennen
Keittiö, jossa siniseksi maalatut kaakelit
Jälkeen

Katso Luja Ceramic Tiles -kaakelimaalin työohjevideo:

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi