Keltaiset ja harmaat kaakelimaalilla maalatut kaakelit

Uudista keittiösi tai kylpyhuoneesi kaakelimaalilla

Kaakelimaalilla keittiön ja kylpyhuoneen uudistaminen onnistuu nopeasti, edullisesti sekä pienellä vaivalla. Uudella Tikkurila Luja Ceramic Tiles -kaakelimaalilla piristät keittiön tai kylpyhuoneen ilmettä. Kaakelimaali on sävytettävissä tuhansiin eri väreihin, joten nyt vain inspiroitumaan!

Kaakelimaali on oiva tapa päivittää ja uudistaa vanhoja kaakeleita ilman suurta remonttia. Kaakelien maalaus on helppoa, etkä välttämättä tarvitse ammattilaisen apua. Kaakelimaalaus tarjoaa helpon ja edullisen vaihtoehdon kaakeleiden uusimiselle. 

Yksi suurimmista eduista kaakelimaalissa on sen kustannustehokkuus. Sen sijaan että poistaisi vanhat kaakelit ja asentaisi uudet tilalle, voit päivittää vanhat kaakelit maalaamalla ne. Kaakelimaali on myös nopeampi vaihtoehto, sillä se ei vaadi laattojen irrottamista tai uusien asentamista. Kaakelimaalilla voit muuttaa laattojen väriä tai jopa luoda kuviointeja, jotka eivät olleet alkuperäisissä laatoissa. 


 

Luja Ceramic Tiles -kaakelimaali

Tikkurilan kosteiden tilojen Luja-tuoteperhe on saanut uuden jäsenen: Luja Ceramic Tiles -kaakelimaalin. Maali soveltuu keraamisten laattojen maalaamiseen keittiössä ja kylpyhuoneessa. Tuote kestää hyvin sekä kosteiden että kuivien tilojen seinillä ja lisäksi myös kuivien tilojen, kuten keittiön tai wc:n lattioilla. Tikkurilan kaakelimaali on sävytettävissä, joten voit valita laattojesi sävyn tuhansista väreistä. 

Tutustu tarkemmin Luja Ceramic Tiles -maalin tuotetietoihin >>

Keltainen kylpyhuone, joka on uudistettu Tikkurilan kaakelimaalilla

Kaakelimaali poikkeuksellisen laajalla värivalikoimalla

Kaakelimaalilla piristät helposti ja edullisesti kylpyhuoneen tai keittiön ilmettä ja voit tuoda tilaan uutta väriä. Tikkurilan Luja Ceramic Tiles -kaakelimaali on sävytettävissä tuhansiin eri Tikkurilan sisävärikarttojen sävyihin, joten löydät varmasti sävyn, joka sopii sinun keittiösi tai kylpyhuoneesi tyyliin.

Kokeile esimerkiksi raikkaan keltaisen H300 Lemonaden ja rauhoittavan harmaan X487 Laastin yhdistelmää kylpyhuoneeseen.

Kaakelimaalilla maalaaminen on helppoa 

Luja Ceramic Tiles -kaakelimaalilla maalaat yhdellä tuotteella pohjasta pintaan. Maali tarttuu kaakeliin erinomaisesti, joten erillistä pohjamaalia ei tarvita. Tikkurilan kaakelimaalilla on erinomaiset maalausominaisuudet ja se levittyy kauniisti pinnalle huopatelalla ja siveltimellä. Maalattu pinta on kestävä ja helppo pitää puhtaana, sillä kaakelimaali kestää hyvin vettä, tahroja ja puhdistusaineita.

Siniseksi kaakelimaalilla maalatut keittiön kaakelit
Kylpyhuoneen seinä, joka on maalattu kaakelimaalilla keltaiseksi yläosasta ja harmaaksi alaosasta

Remontoi kestävästi kaakelimaalilla

Vesiohenteisella Luja Ceramic Tiles -kaakelimaalilla voit toteuttaa pienen remontin, jolla on suuri vaikutus. Keittiön ja kylpyhuoneen ilme uudistuu helposti ja kestävästi, sillä vanhoja kalusteita ja laattoja ei tarvitse hävittää. Maalipurkki on 100 % kierrätettävä ja valmistettu osittain kierrätysmuovista.

Mikäli vanhat kaakelit kaipaavat päivitystä, maalaaminen kaakelimaalilla on nopein, helpoin ja edullisin tapa toteuttaa remontti.. Kaakeleiden maalaus onnistuu helposti yhden viikonlopun aikana. Pinta on kosketuskuiva kahden tunnin kuluttua ja toinen kerros voidaan levittää 16 tunnin kuluttua. Paras tulos saavutetaan levittämällä kaksi kerrosta tai enemmän.

Inspiroidu kaakelimaalilla toteutetuista muodonmuutoksista:

 

Kylpyhuoneen muodonmuutos:

Vanha kylpyhuone, jossa on valkoiset kaakelit
Ennen
WC, jonka seinät maalattu keltaiseksi ja harmaaksi kaakelimaalilla
Jälkeen
Valkoinen keittiö, jossa puiset yksityiskohdat
Ennen
Keittiö, jossa kaakelimaalilla siniseksi maalatut kaakelit
Jälkeen

Näin maalaat kaakelimaalilla 

Et tarvitse ammattilaista kaakelien maalaamiseen, mutta on kuitenkin tärkeää ottaa huomioon muutamia vinkkejä, jotta lopputulos olisi kestävä ja laadukas. Katso videolta yksityiskohtaiset työvaiheet kaakelimaalilla maalaamiseen: 

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi