Nainen levysoittimen edessä vedenvihreässä olohuoneessa

Sound of colour -Instagram-arvonnan säännöt ja ehdot

1. Järjestäjä

Kilpailun järjestäjä on PPG Tikkurila, Heidehofintie 2, 01300 Vantaa (jäljempänä "Järjestäjä").

2. Kilpailuaika

11.10. - 25.10.2022

3. Mistä on kyse

Sound of colour -arvonnassa kannustetaan ihmisiä jakamaan kuva/video Instagram-storyssa kotinsa lempikohdasta ja lisäämään siihen musiikki, joka osallistujalle tulee mieleen kuvassa/videossa vallitsevasta tunnelmasta ja sen väreistä. Osallistujan tulee tägätä julkaisuun @tikkurila_suomi ja tunniste #tikkurilasoundofcolour. Kampanjaan osallistuneiden kesken arvotaan palkinto.

4. Osallistuminen

Kampanjaan voivat osallistua kaikki avoimen Instagram-tilin omaavat Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt poisluettuna kampanjan järjestäjän työntekijät tai kampanjan järjestämiseen osallistuneet järjestäjän yhteistyökumppanin työntekijät. Järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuminen milloin tahansa kampanjan aikana, jos osallistuja ei täytä edellä mainittuja vaatimuksia tai on käyttänyt vilpillisiä keinoja osallistuakseen kampanjaan.

5. Palkinto ja palkinnon arvonta

Kilpailuajan päättyessä kaikki sääntöjen mukaan kuvan/videon Instagram-storyssä jakaneet osallistuvat arvontaan. Arvonta tapahtuu 26.10.2022. Voittajien Instagram-nimimerkit ilmoitetaan Tikkurilan Instagramissa @tikkurila_suomi, ja voittajiin ollaan yhteydessä Instadirect-viestillä palkinnon toimitusta varten. Ellei voittaja ole vastannut yhteydenottoon 14 vrk:n sisällä arpomisesta, palkinto arvotaan uudelleen.

Arvomme yhden voittajan, joka saa valita 100 € arvosta Tikkurilan sisämaaleja. Voittaja noutaa palkinnon lähimmältä jälleenmyyjältämme: https://tikkurila.fi/kauppahaku. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuhun tavaraan tai palveluun. PPG Tikkurila vastaa mahdollisen arpajaisveron maksamisesta.

6. Henkilötiedot

Osallistumalla kampanjaan osallistuja hyväksyy, että voittajan Instagram-nimimerkki julkaistaan Tikkurilan Instagramissa @tikkurila_suomi.

7. Järjestäjän vastuu

Järjestäjä ei vastaa toimittamattomista tai kadonneista osallistumisista eikä muutoinkaan Instagramin toimimattomuudesta tai muista ongelmista, jotka voivat johtua esimerkiksi toimimattomista verkkoyhteyksistä tai muista teknisistä ongelmista. Järjestäjä ei myöskään vastaa palkinnon käyttämättä jättämisestä tai siitä, että palkinto ei ole tavoittanut voittajaa esimerkiksi osallistujan antamien virheellisten yhteystietojen vuoksi.

8. Muut ehdot

Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Arvonta ei ole Instagramin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima eikä millään tavalla liity Instagramiin. Kampanjaan ja näihin sääntöihin sovelletaan Suomen lakia, pois lukien sen lainvalintasäännökset. Jos sinulle tulee kysyttävää kampanjasta, ota yhteyttä: info.fi@tikkurila.com

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi