Teollisuuden palvelut

Tikkurila Pro Service palvelee ammattilaisia

Tikkurila tarjoaa asiakkailleen asiantuntijapalveluita, joilla varmistetaan, että maalaukset ja pinnoitukset kestävät ja että tuotanto toimii tehokkaasti.

Asiantuntijamme voivat osallistua hankkeiden ja tuotteiden valmistusprosessin valvontaan terästyön laatuasteiden tarkastuksesta aina valmiin pintakäsittelyn tuotteen laadunvarmistusmittauksiin pintakäsittelylaitoksessa sekä käyttöönottotarkastuksiin kohteessa.

Tikkurilan Pro Service on ammattilaisille ja teollisuudelle suunniteltu laaja palvelukokonaisuus. Palvelumme kattavat eri ammattikuntien ja teollisuuden tarpeet – tarvitset sitten neuvontaa, asiantuntijapalveluita, koulutusta, värisuunnittelua, materiaaleja tai muita alan ammattilaisia.

Ota yhteyttä >>

technical support help desk

Tekninen palvelu

Tikkurila toimii tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa myös pintakäsittelyn teknisiin kysymyksiin liittyen. Tikkurilan tekninen tukipalvelu on maan laajin lajissaan. Sen avulla asiakkaamme löytävät optimoidun teknisen ratkaisun ja voivat aina tarvittaessa tukeutua maan johtaviin pintakäsittelyalan asiantuntijoihin ja heidän tukeensa.


Metalli / Lattiat
Puh: +358 20 191 2004 (klo 8-16)

Puu
Puh: +358 20 191 2005 (klo 8-16)

Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info.coatings@tikkurila.com tai täytä yhteydenottolomake.

tarkastuspalvelut

Kustannus- ja VOC-laskurit

Laskentaohjelmat on tarkoitettu alustavaan liuotinpäästöjen ja kustannusten kartoitukseen. Ohjelmasta saatu laskennallinen tulos saattaa poiketa todellisista päästöistä tai kustannuksista, johtuen eri sävyjen erilaisista lukuarvoista.

Kustannus- ja VOC-laskureihin >>

tarkastuspalvelut 2

Tikkurila-opisto

Tikkurilan teknisellä palvelulla on pitkät perinteet kouluttamisesta - asiakaskoulutuksia on järjestetty 30 -luvulta lähtien. Nykyisin toimimme tiiviissä yhteistyössä eri oppilaitosten ja järjestöjen kanssa. Asiakkaillemme järjestämme yksilöllisesti suunniteltuja koulutuksia asiakkaan toiveiden ja tarpeen mukaan - koulutus voi sisältää esimerkiksi pintakäsittelyn huomioimista suunnittelussa, laadunvalvontaa, standardeja, korroosion teoriaa, maalien kemiaa, esikäsittelyitä, työturvallisuutta tai ihan käytännön maalauskoulutusta.

Kartuta osaamistasi >>

 

tikkurila opiston koulutus

Väripalvelut

Tikkurila on värien ja sävytysteknologian hyödyntämisen edelläkävijä. Väri- ja sävytyspalvelumme auttavat löytämään juuri oikean sävyn Tikkurilan tuotteisiin. Samalla asiakkaamme voivat luottaa siihen, että valittu sävy soveltuu myös teknisesti käyttökohteeseen ja kestää aikaa siinä missä kohteeseen valittu oikea tuotekin.

Tutustu väripalveluihin >>

temacoat gpl s primer temadur 50 temadur clear decor

Tukimateriaali

Teollisen maalauksen esitteet ja värikartat löydät kunkin tuotteen esittelysivulta.

Siirry tuotelistaan >>

tuotearkisto
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi