Fontecoat EP 50

Kaksikomponenttinen, vesiohenteinen epoksipintamaali ja yksikerrosmaali.

MED

Fontecoat EP 50

Kaksikomponenttinen, vesiohenteinen epoksipintamaali ja yksikerrosmaali.

Kuvaus

Kaksikomponenttinen, vesiohenteinen epoksipintamaali ja yksikerrosmaali.


Ominaisuudet

• Puolikiiltävä epoksimaali jota voidaan käyttää yksikerrosmaalina sekä pohja-, väli- tai pintamaalina teräsrakenteiden epoksi- ja polyuretaaniyhdistelmissä. Tuote kuivuu nopeasti ja voidaan levittää paksuina kerroksina. • Ihanteellinen vaihtoehto, kun vaaditaan alhaista VOC-pitoisuutta. Maali kestää erittäin hyvin mekaanista ja kemiallista rasitusta. Tuote antaa yhtä hyvän suojan kuin liuoteohenteiset epoksimaalit. • Tuotteen pohjamaalina voidaan käyttää liuoteohenteista Temakeep -tartuntapohjamaalia. Yhdistelmän tarttuvuus on erittäin hyvä monenlaisille pinnoille. Samalla voidaan päästä nopearytmiseen tuotantoon. • Nopeasti kovettuva ja ympäristöystävällinen (alhaiset VOC-päästöt). • Kestää dieseliä ja biodieseliä (RME). • Tuotteella on MED (Marine Equipment Directive) sertifikaatti no VTT-C-12360-15-18, jolloin se on hyväksytty laivojen sisäpuoliseen maalaukseen.


Käyttökohteet

• Käytetään runko- ja tukirakenteiden, hoitotasojen, kuljettimien ym. teräsrakenteiden sekä koneiden ja laitteiden maalaukseen.


Riittoisuus

Käytännön riittoisuuteen vaikuttavat maalausmenetelmä ja -olosuhteet sekä maalattavan rakenteen muoto että pinnan laatu. Huom! Maalaustyö tulee suorittaa ja valvoa standardin SFS-EN ISO 12944-7 ohjeistuksen mukaisesti, jos tuotteen tuoteseloste ei muuten ohjeista. Liiallinen kalvonpaksuus voi aiheuttaa mm. maalikalvon halkeilua, valumista, pidentynyttä maalin kuivumisaikaa, pehmeää kalvoa, heikentynyttä kemiallista kestävyyttä, kiillon vaihtelua ja heikentynyttä maalauskertojen välistä tartuntaa tai heikentynyttä tartuntaa maalausalustaan. Jos tuotetta käytetään muuten, kuin mitä SFS-EN ISO 12944-7 ohjeistaa, tulee Tikkurilalta olla kirjallinen ohjeistus työn suorittamiseen.


Ohenne

Vesiohenteinen


Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi