Holvi

Sammutetusta kalkista valmistettu kalkkimaali.

  • Hengittävä kalkkipinta
  • Soveltuu ulko- ja sisäkäyttöön
  • Helppokäyttöinen
  • 24 h
  • 1 h

Lopputulos

  • Täyshimmeä

Kuvaus

Sammutetusta kalkista valmistettu kalkkimaali.


Ominaisuudet

Kalkkivahvojen rappauspintojen maalaukseen ulko- ja sisätiloissa. Soveltuu myös aikaisemmin kalkkimaalilla maalatuille alustoille.


Käyttökohteet

Kalkki- ja kalkkisementtirapatut julkisivut ja sisäseinät, kellarit yms.


Riittoisuus

0,5–0,8 kg ohentamatonta Holvi-kalkkimaalia / m² (valmis pinta eli 2–3 kerran käsittely). Riittoisuuteen vaikuttavat maalattavan alustan karkeus ja huokoisuus.


Ohenne

Vesiohenteinen


Hengittävä kalkkipinta

Kalkkimaalin huokoinen rakenne takaa hengittävän pinnan kalkki- tai kalkkivahvalla kalkki-sementtilaastilla tasoitetuille seinille sisällä ja ulkona. Kauniissa täyshimmeässä pinnassa näkyy tekijän kädenjälki. Kalkkimaalilla maalattu pinta on luonnollinen ja elävä, sekä erittäin hyvin vesihöyryä läpäisevä.

Soveltuu ulko- ja sisäkäyttöön

Sammutetusta kalkista valmistettu Holvi Kalkkimaali soveltuu sekä sisälle että ulos. Kalkkimaalilla voidaan maalata kalkkivahvoilla laasteilla rapattuja pintoja, niin julkisivuja kuin sisäseiniäkin, esimerkiksi kellarin seiniä.

Helppokäyttöinen

Holvi Kalkkimaalilla maalaus on helppoa kalkki- ja kalkkisementtirappauspinnoille. Kalkkimaalaus tehdään veteen ohennetulla kalkkimaalilla perinteistä kalkkihakkuria käyttäen. Holvi Kalkkimaalilla saadaan kaunis, täyshimmeä ja hengittävä kalkkimaalipinta.

Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi