Kivitex Pohjuste

Epäorgaaninen, kalivesilasipohjainen pohjuste julkisivuille ennen silikaattimaalausta.

M1
  • Vahvistaa alustaa
  • Vähentää pintamaalin menekkiä
  • Täydellinen lopputulos yhdessä Kivitex-silikaatttimaalin kanssa
  • 805
  • 12 h
Kuvaus

Epäorgaaninen, kalivesilasipohjainen pohjuste julkisivuille ennen silikaattimaalausta.


Ominaisuudet

Betoni-, kalkki-, kalkkisementti- ja sementtirappaus- sekä kalkkihiekkatiilipintojen pohjustukseen sisällä ja ulkona. Soveltuu myös aikaisemmin kalkki-, kalkkisementti-, sementti- ja silikaattimaaleilla maalatuille alustoille. Kts. käyttöohje.


Käyttökohteet

Asuin-, liike-, teollisuus-, varasto- ym. rakennukset. Soveltuu myös erikoiskohteisiin, kuten väestönsuojat, vesitornit, alikulkusillat jne.


Riittoisuus

Käyttöliuoksen riittoisuus on n. 1–3 m²/l kertalevitys, kun tuotetta käytetään erillisenä pohjusteena veteen sekoitettuna 1:1. (1 tilavuusosa Kivitex Pohjustetta ja 1 tilavuusosa vettä). Käyttöliuoksen riittoisuus on n. 2–4 m²/l kertalevitys, kun tuotetta käytetään maaliin sekoitettuna 1:2 (1 tilavuusosa Kivitex Pohjustetta ja 2 tilavuusosaa silikaattimaalia). Riittoisuuteen vaikuttavat maalattavan pinnan karkeus ja huokoisuus sekä maalausmenetelmä ja -olosuhteet.


Ohenne

Vesiohenteinen


Varastointi

Suojattava pakkaselta.


Vahvistaa alustaa

Kivitex Pohjuste vahvistaa kiviainespintoja, erinomainen pohjuste betoni-, kalkki-, kalkkisementti-, sementtilaasti- ja kalkkihiekkatiilipintojen pohjustamiseen. Kivitex Pohjuste parantaa maalin tarttuvuutta sitomalla alustaa. Käytetään huokoisten, vettä imevien kiviainespintojen pohjustukseen ennen maalausta silikaattimaalilla.

Vähentää pintamaalin menekkiä

Silikaattipohjuste tasaa alustan imevyyttä varmistaen tasaisesti imevän maalausalustan, mikä auttaa vähentämään pintamaalin kulutusta. Pohjuste parantaa pintamaalin riittoisuutta.

Täydellinen lopputulos yhdessä Kivitex-silikaatttimaalin kanssa

Kivitex Pohjuste tarjoaa ihanteellisen pohjan huokoisten betoni- ja sementtilaastipintojen maalaamiseen silikaattimaalilla. Täydellisen lopputuloksen saavuttamiseksi viimeistele pohjustettu pinta Kivitex-silikaattimaalilla, joka antaa julkisivuille suojan ja upean ulkonäön.

Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi