Presto F

Vesiohenteinen, käyttövalmis remonttitasoite. Täyttökyky 4 mm ilman halkeilua. Kutistuminen vähäistä ja hyvä tarttuvuus.

M1
CE
  • Täyttää hyvin
  • Kevyttä levittää ja helppo hioa
  • Hyvä maalausalusta
  • 8010
  • 24 h
  • 2 h
Kuvaus

Vesiohenteinen, käyttövalmis remonttitasoite. Täyttökyky 4 mm ilman halkeilua. Kutistuminen vähäistä ja hyvä tarttuvuus.


Ominaisuudet

Erityisesti ennen maalattujen pintojen koko- ja osatasoitukseen. Sekä saumanauhojen kiinnitykseen että saumojen tasoitukseen. Soveltuu kipsilevy-, puukuitulevy-, betoni- ja rappauspinnoille.


Käyttökohteet

Seinä- ja kattopinnat kuivissa sisätiloissa.


Ohenne

Vesiohenteinen


Työtapa

teräslasta


Varastointi

Suojattava pakkaselta. Säilyy avaamattomana 2 vuotta.


Täyttää hyvin

Presto F remonttitasoitteen kutistuminen on erittäin vähäistä ja sillä on erinomainen tarttuvuus, jolloin se soveltuu erinomaisesti pienten kolojen täyttöön sekä erityisesti aiemmin maalattujen katto- ja seinäpintojen tasoitukseen kuivissa sisätiloissa.

Product usp1consumer_img
Lumi and Presto F

Kevyttä levittää ja helppo hioa

Presto F on helposti työstettävä valmistasoite seinä- ja kattopinnoille, soveltuu erinomaisesti niin pienten kolojen täyttöön kuin seinien osa- ja kokotasoitukseen. Tasoitteen kuivuttua hiominen on helppoa ja nopeaa.

Product usp2consumer_img
Lumi and Presto F

Hyvä maalausalusta

Kauniit maalipinnat vaativat sileän alustan. Presto F:n erittäin hieno raekoko on omiaan täyttämään pinnan pieniä epätasaisuuksia. Saat entistä helpommin tasaisen alustan maalausta varten.

Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi