Presto LF+

Käyttövalmis, laadukas yleistasoite. Vesiohenteinen. Täyttökyky 6 mm ilman halkeilua. Helposti työstettävissä, kutistuminen erittäin vähäistä ja erinomainen tarttuvuus.

M1
CE
Polish Hygenic Certification
  • Hyvä täyttökyky
  • Kevyttä levittää ja helppo hioa
  • Hyvä maalausalusta
Kuvaus

Käyttövalmis, laadukas yleistasoite. Vesiohenteinen. Täyttökyky 6 mm ilman halkeilua. Helposti työstettävissä, kutistuminen erittäin vähäistä ja erinomainen tarttuvuus.


Ominaisuudet

Erityisesti harmaan alustan tasoitukseen kuten kipsilevy-, betoni-, kevytbetoni- ja rappauspinnoille sekä yleisimmille rakennuslevyille. Hyvä liimauskyky mahdollistaa myös kipsilevysaumanauhoituksen.


Käyttökohteet

Seinä- ja kattopinnat kuivissa sisätiloissa.


Riittoisuus

Keskimäärin 1 l/m² 1 mm:n tasoitepaksuudella. Menekki riippuu alustan tasaisuudesta.


Ohenne

Vesiohenteinen


Työtapa

teräslasta


Varastointi

Suojattava pakkaselta. Säilytetään kuivassa ja viileässä, auringonvalolta suojattuna. Purkki suljetaan huolellisesti seuraavaa käyttöä varten. Avattu astia ei kestä pitkäaikaista varastointia.


Hyvä täyttökyky

Presto LF+ on korkealaatuinen yleistasoite jolla on hyvä täyttökyky. Soveltuu erinomaisesti niin pienten kolojen täyttöön kuin seinien ja kattojen osa- ja kokosilotukseen kuivissa sisätiloissa.

Product usp1consumer_img
Lumi ja Presto LF+

Kevyttä levittää ja helppo hioa

Helposti työstettävä valmistasoite, kutistuminen erittäin vähäistä ja erinomainen tarttuvuus. Tasoitteen kuivuttua hiominen on helppoa ja nopeaa.

Product usp2consumer_img
Presto LF+

Hyvä maalausalusta

Kauniit maalipinnat vaativat sileän alustan. Presto LF+:n erittäin hieno raekoko on omiaan täyttämään pinnan pieniä epätasaisuuksia. Saat entistä helpommin tasaisen alustan maalausta varten.

Product usp3consumer_img
Lumi and Presto LF+
Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi