Taika Glow

Pimeässä hohtava vesiohenteinen erikoislakka.

M1 Avainlippu PolishHygenicCertification

Taika Glow

Pimeässä hohtava vesiohenteinen erikoislakka.

  • 7010
  • 8 m²/l
  • 12 m²/l
  • 6 h

Lopputulos

  • Himmeä

Kuvaus

Pimeässä hohtava vesiohenteinen erikoislakka.


Ominaisuudet

Käytetään maalatulla pinnalla. Efekti tulee parhaiten esille valkoisella/ vaalealla alustalla täysin valottomassa tilassa. Vaatii toimiakseen riittävän valonsaannin ennen pimeää. Jälkiloisto jopa 6 h.


Käyttökohteet

Efektit kuivissa sisätiloissa. Seinäpinnat, suojalakattuna myös kalusteet, lattiat, esineet. Voidaan käyttää kulkureittien merkitsemiseen hyväksyttyjen poistumistieopasteiden ohella.


Riittoisuus

8–12 m²/l, työtavasta riippuen.


Työtapa

sivellin, tela, ruiskutus


Lisää tilojen turvallisuutta

Taika Glow tarjoaa myös helpon ja tehokkaan tavan lisätä tilojen turvallisuutta. Sen avulla voit merkitä kodin kulkureitit helpommiksi kulkea maalaamalla vaikkapa portaat, sähkörasiat ja valokatkaisimet pimeässä näkyviksi.

Product usp1consumer_img
moon painted on wall

Hohtaa jopa 6 tuntia

Taika Glow voi hohtaa valojen sammuttua jopa 6 tuntia. Hohdon pituus riippuu valonlähteiden tehokkuudesta. Loihdi pimeistä tiloista jännittäviä pelottavan sijaan.

Product usp2consumer_img
moon painted on wall

Vain mielikuvitus rajana

Taika Glow vie kotimaalarin teokset täysin uudelle tasolle. Himmeän Taika Glown avulla voit luoda pimeässä hohtavia seinä ja kattomaalauksia, tai herättää yksittäiset sisustusesineet valojen sammuttua eloon. Lakka sopii suojalakattuna myös kalusteille ja lattiapinnoille.

Product usp3consumer_img
moon painted on wall
Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi