Taika Helmiäismaali

Vesiohenteinen, sävytettävä akrylaattimaali, jolla saadaan aikaan metallinhohtoinen helmiäisefekti.

Avainlippu_NEW PolishHygenicCertification MED

Taika Helmiäismaali

Vesiohenteinen, sävytettävä akrylaattimaali, jolla saadaan aikaan metallinhohtoinen helmiäisefekti.

  • 8010
  • 6 m²/l
  • 8 m²/l
  • 8 h
  • 1 h

Lopputulos

  • Puolikiiltävä

Kuvaus

Vesiohenteinen, sävytettävä akrylaattimaali, jolla saadaan aikaan metallinhohtoinen helmiäisefekti.


Ominaisuudet

Sisämaalaukseen puu-, puukuitulevy-, lastulevy- ja metallipinnoille sekä kipsilevy-, betoni- yms. seinäpinnoille. Soveltuu sekä uudis- että huoltomaalaukseen, myös aikaisemmin alkydi- ja katalyyttimaaleilla tai -lakoilla käsiteltyjen pintojen uudelleenmaalaukseen. Hyvä valaistus korostaa efektipinnan näyttävyyttä.


Käyttökohteet

Kalusteet, efektiseinäpinnat, koriste-esineet yms.


Riittoisuus

6–8 m²/l.


Työtapa

ruiskutus, sivellin, tela


Helmiäshohdetta

Helmiäismaali luo hopeanhohtoisia tai kullanhohtavia pintoja metallisen helmimäisen hohteen kanssa. Taika helmiäismaali sopii sekä seiniin että huonekaluihin ja muihin sisustuksen yksityiskohtiin, joita haluat korostaa. Metallinhohto sen eri sävyissä muuttaa tavallisimmatkin esineet ja antaa huonekaluille maagisen tunnelman, valo herättää Taian eloon.

Product usp1consumer_img
pearlescent wall paint

Hopean heleyttä ja kullan lämpöä

Taika helmiäismaalia on saatavana hopean ja kullan väreissä, joten seiniin, huonekaluihin tai sisustuksen yksityiskohtiin on helppo luoda hopeinen tai kultainen helmiäisviimeistely. Tutustu eri työtapoihin ja yhdistele vaikkapa helmiäis- ja mattapintaa jännittävän lopputuloksen aikaansaamiseksi. Pinnan kuvioiminen siveltimellä tai telalla ristiin rastiin saa pigmentit hohtamaan elävästi valon suunnan mukaan.

Product usp2consumer_img
pearlescent golden wall

Laaja värivalikoima

Hopea- tai kultamaalia voidaan käyttää sellaisenaan tai sävytettynä Taika-värikartan väreihin. Taika-värikartasta löydät hopeapohjaiset kirkkaat helmiäissävyt sekä kultapohjaiset täyteläiset ja lämpimät sävyt. Eri tekniikoita ja värejä yhdistämällä saadaan loputtomasti mahdollisuuksia luoda yksilöllisiä lopputuloksia. Vain luovuus asettaa rajat!

Product usp3consumer_img
Taika pearlescent paint
Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi