Unica Ikkunakitti

Vesiohenteinen, päällemaalattava nopeasti kuivuva erikoiskitti ikkunoiden ja ovien lasituskittaukseen ulko- ja sisätiloissa.

  • Sisä- ja ulkokäyttöön
  • Nopeasti kuivuva
  • Erilaisille alustoille
  • 8 h
  • 1 h
Kuvaus

Vesiohenteinen, päällemaalattava nopeasti kuivuva erikoiskitti ikkunoiden ja ovien lasituskittaukseen ulko- ja sisätiloissa.


Ominaisuudet

Ikkunanpuitteet sisä- ja ulkotiloissa. Kitattu pinta voidaan maalata mm. Unica Akvalla, Teho Ikkunamaalilla, Helmi Kalustemaalilla tai Maalarin Valkolakalla. Soveltuu myös sisäseinien ja -kattojen saumaukseen ja pienien halkeamien täyttöön. Voidaan päällemaalata Tikkurilan sisäseinä- ja kattomaaleilla.


Käyttökohteet

Ikkunoiden lasitus sekä pienehköjen rakojen ja halkeamien täyttö puualustoilla. Soveltuu myös lasi-, maali-, PVC ja sinkityille teräspinnoille.


Riittoisuus

Ikkunoiden lasituksessa n. 100 g/m.


Ohenne

Vesiohenteinen


Varastointi

Suojeltava jäätymiseltä.


Sisä- ja ulkokäyttöön

Unica Ikkunakitti on elastinen kitti ikkunoiden lasituskittauksiin ja esimerkiksi pienten halkeamien paikkauksiin sisällä ja ulkona. Unica Ikkunakitti voidaan pintamaalata Tikkurilan sisä- ja ulkomaaleilla, sekä vesi- että liuotinohenteisilla tuotteilla.

Product usp1consumer_img
ikkunakitti

Nopeasti kuivuva

Unica Ikkunakitti kuivuu nopeasti, jolloin pintojen uudistus on helppoa.

Product usp2consumer_img
painting window frames

Erilaisille alustoille

Unica Ikkunakitin lähes valkoinen sävy sopii erinomaisesti ikkunan lasituksen korjaukseen tai uusien ikkunoiden asennukseen. Ikkunakitti soveltuu myös pienehköjen rakojen ja halkeamien täyttöön puupinnoilla ikkunapuitteissa ja ovissa. Soveltuu myös lasi-, maali- ja PVC-pinnoille, sekä sinkityille teräspinnoille.

Product usp3consumer_img
old window
Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi