Tikkurilan ulkomaalit - kestävämpään jälkeen

Käsittelemällä talon ja pihan ulkopinnat Tikkurilan laadukkailla tuotteilla, varmistat, että ne kestävät kauniina ja hyvänä pitkään.

Terassit

Jokainen terassi tarvitsee ajoittain huoltoa ja hoitoa. Kun on aika öljytä pinta, on samalla mahdollisuus pieneen tyylimuutokseen. Kurkkaa inspiraatiota terassiprojektiin, löydä laadukkaat tuotteet ja katso helpot ohjeet työn tekemiseen.

Puutalot

Korkealaatuiset tuotteet ja oikein tehty pintakäsittely takaavat talosi arvon säilymisen. Pidä siis huolta talostasi ja suojaa se Tikkurilan huippulaatuisilla tuotteilla. Kurkkaa inspiraatiota projektiisi, löydä kohteeseesi sopivat tuotteet ja katso ohjeet maalaustyön toteutukseen.

Hirsitalot

Huolehdi hirsitalosi hyvinvoinnista oikeanlaisella käsittelyllä ja Tikkurilan korkealaatuisilla tuotteilla. Kurkkaa inspiraatiota projektiisi, löydä kohteeseesi sopivat tuotteet ja katso ohjeet maalaustyön toteutukseen.

Sokkelit

Viimeistele talosi ulkonäkö siistillä sokkelilla ja suojaa se Tikkurilan huippulaatuisilla tuotteilla. Lue kaikki mitä sinun tulee tietää sokkelin käsittelystä.

Tiilikatot

Kattopinnat ovat Suomessa poikkeuksellisen kovan säärasituksen kohteena. Katon säännöllinen huolto ja kunnossapito pidentävät huomattavasti katon käyttöikää. Lue kaikki mitä sinun tarvitsee tietää tiilikaton huoltamisesta.

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi