Kestävä ja kaunis puulattia lakkaamalla

Uusi Pontti Floor Lacquer 5 -puulattialakka luo kauniin syvämatan lakkapinnan, joka on erittäin kestävä. Lakattu lattiapinta kestää paremmin kulutusta, suojaa puuta ja estää likaa tunkeutumasta puun rakenteeseen.

Pontti Floor Lacquer 5 -puulattialakka on Pontti-tuoteperheen uusin jäsen. Pontti Floor Lacquer 5 on vesiohenteinen lakka, joka antaa puulle kellastumattoman mattaisen pinnan ja samalla säilyttää puun luonnollisen ulkonäön. Lisäksi lakka antaa puupinnalle suojaa sekä uuden raikkaan ilmeen. Pontti Floor Lacquer 5 -puulattialakka soveltuu puu- ja parkettilattioiden lisäksi myös puisien kynnyksien ja portaiden lakkaamiseen.

Pontti Floor Lacquer 5 -puulattialakka

Vesiohenteinen ja kellastumaton puulattialakka, joka suojaa puuta ja säilyttää sen luonnollisen ulkonäön. 

Lue lisää tuotteesta

Lakkaa puupinnoillesi kestävää suojaa

Pontti Floor Lacquer 5 -puulattialakka luo kauniin syvämatan lakkapinnan, joka on erittäin kestävä. Lakattu lattiapinta kestää paremmin kulutusta, suojaa puuta ja estää likaa tunkeutumasta puun rakenteeseen. Pontti Floor Lacquer 5 tarjoaa kellastumattoman lakkapinnan puupinnoille. Pinta pysyy pitkään kauniina, koska lakka ei kellastu ajan myötä. 

Korosta puun luonnollista ulkonäköä

Pontti Floor Lacquer 5 avulla voit korostaa puun luonnollista ja valoisaa ilmettä. Lakka on näkymätöntä, joten se jättää puun syyt kauniisti näkyville, säilyttäen puun oman kauneuden. 

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi