Riikka Kantinkoski painted the wall chocolate brown

Ruskea ruokailutila

Riikka Kantinkoski Weekdaycarnival-blogista maalasi olohuoneen ja ruokailutilan seinän suklaanruskeaksi. Väri-inspiraation voi saada vaikka reseptistä. Näin uudistat sisäseinän ilmeen parissa tunnissa.

Täyshimmeä lopputulos

Riikan ruokailutila sai uuden ilmeen maalilla ja uudella sävyllä. Riikka valitsi S484 Konglomeraatti -sävyn Tikkurilan Tunne Väri -kartasta. Seinä maalattiin täyshimmeällä Harmony-sisustusmaalilla. Harmonylla luot hienostunutta, sametinhimmeää pintaa ja se häivyttää pinnan pienet epätasaisuudet.

Tikkurilan Sävylupaus takaa, että kun valitset Tikkurilan sisäseinämaalin ja sävytät sen Tunne Väri -kartan sävyyn, voit olla varma, että valitsemasi väri toistuu kotisi seinässä täsmälleen samanlaisena kuin värilastussa – kaikissa valaistusolosuhteissa.

Suklaanruskeaa maalia pöydällä
Seinä ennen maalausta
Ennen maalausta
Ruskea harmoninen ruokailutila
Jälkeen maalauksen

Näin toteutat idean

Uudistat ruokailutilan ilmeen maalaamalla jopa parissa tunnissa!

Puhdista seinäpinta
1. PUHDISTA

Pyyhi seinän pinta. Jos pinta on selvästi likainen, pese pinnat Maalipesulla etiketin ohjeiden mukaisesti ja anna kuivua.

Suojaa muut pinnat ennen maalausta
2. SUOJAA

Suojaa lattia tarkoitukseen sopivalla paperilla ennen maalausta. Teippaa listat ja pistorasiat maalarinteipillä. Jos jouduit tasoittamaan seinäpintaa tai aiempi maalipinta on tumma väriltään, maalaa pinta ensin Varma-pohjamaalilla. Varma-maalin sävy kannattaa valita lähelle uuden pintamaalin sävyä.

Sekoita maalia
3. SEKOITA

Sekoita Harmony-sisustusmaali ja kaada maalia muovipussilla päällystettyyn telakaukaloon. Näin mahdollisesti jäljelle jäänyt maali on helppo kaataa takaisin purkkiin.

Seinän maalaaminen suklaanruskeaksi
4. MAALAA

Maalaa seinä 2 kertaan täyshimmeäksi. Harmony on päällemaalattavissa 1-2 tunnin kuluessa maalaamisesta, joten saat seinän muutamassa tunnissa valmiiksi.

Riikka Kantinkoski

IDEAN TOTEUTTAJA: Riikka Kantinkoski

Riikka Kantinkoski on helsinkiläinen valokuvaaja, taiteilija, stylisti ja bloggaaja. Riikka pitää suosittua Weekdaycarnival-blogia, jossa hän kertoo sisustus- ja ruokapainotteisista työprojekteista sekä kevyistä aiheista, joilla pääset arkea pakoon.

Lue Riikan mietteet projektista blogissa >>

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi