Tumman vihreä seinäpinta

Maalaa rauhoittavan vihreä työtila

Tumman vihreä seinäpinta tuo koriste-esineet ja taulut kauniisti esiin työtilassa. Valitse erilaisia metsänvihreitä sävyjä ja luo rentouttavaa harmoniaa työtilaan.
Tumman vihreä seinäpinta
Tumman vihreä seinäpinta

Luo kotitoimistoon metsänvihreää tunnelmaa

Pohjoisen metsän mieleen tuova värimaailma tuo luonnon rauhaa kotitoimistoon ja auttaa keskittymään. Kokeile tummaa vihreää seinien lisäksi myös toimiston hyllyihin!

Tunne Väri -värikartan havunmetsän vihreä M442 Vuono sopii erinomaisesti lehtimetsän vihreän S451 Maja -sävyn pariksi.

Sävyt toistuvat täsmälleen samanlaisena seinässä, kun se sävytetään Tikkurilan sisäseinämaaliin.

Seinät maalattiin Joker-sisustusmaalilla, jolloin lopputulos on hillityn himmeä. Joker on ympäristötietoisen valinta – turvallinen, vähäpäästöinen ja hajuton sisustusmaalien klassikko.

 

Näin toteutat idean

Maalaat työtilan yhden seinän valmiiksi jopa parissa tunnissa. 

  1. Pyyhi seinän pinta ennen käsittelyä. Jos seinä on selvästi likainen, pese pinta Tikkurilan Maalipesulla etiketin ohjeiden mukaisesti ja anna kuivua.
     
  2. Suojaa lattia tarkoitukseen sopivalla paperilla ennen maalausta. Teippaa listat ja pistorasiat maalarinteipillä. Jos jouduit tasoittamaan seinäpintaa tai aiempi maalipinta on tumma väriltään, maalaa pinta ensin Varma-pohjamaalilla. Varma-maalin sävy kannattaa valita lähelle uuden pintamaalin sävyä.
     
  3. Sekoita ja kaada maalia telakaukaloon.  Pintamaalaa huoneen seinä 1–2 kertaa Joker-maalilla. Irroita maalarinteipit ennen kuin maali ehtii kuivua.
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi