Tumman vihreä seinäpinta
Maalaa rauhoittavan vihreä työtila
Tumman vihreä seinäpinta tuo koriste-esineet ja taulut kauniisti esiin työtilassa. Valitse erilaisia vihreitä ja luo rentouttavaa harmoniaa työtilaan.

Metsänvihreät sävyt auttavat keskittymään

Tunne Väri -värikartan sävyt M442 Vuono ja S451 Maja toistuvat täsmälleen samanlaisena seinässä kun se sävytetään Tikkurilan sisäseinämaaliin.

Seinät maalattiin Joker-sisustusmaalilla, jolloin lopputulos on hillityn himmeä. Joker on ympäristötietoisen valinta – turvallinen, vähäpäästöinen ja hajuton sisustusmaalien klassikko.

 

Näin toteutat idean

Maalaat työtilan yhden seinän valmiiksi jopa parissa tunnissa. 

  1. Pyyhi seinän pinta ennen käsittelyä. Jos seinä on selvästi likainen, pese pinta Tikkurilan Maalipesulla etiketin ohjeiden mukaisesti ja anna kuivua.
     
  2. Suojaa lattia tarkoitukseen sopivalla paperilla ennen maalausta. Teippaa listat ja pistorasiat maalarinteipillä. Jos jouduit tasoittamaan seinäpintaa tai aiempi maalipinta on tumma väriltään, maalaa pinta ensin Varma-pohjamaalilla. Varma-maalin sävy kannattaa valita lähelle uuden pintamaalin sävyä.
     
  3. Sekoita ja kaada maalia telakaukaloon.  Pintamaalaa huoneen seinä 1-2 kertaa Joker-maalilla. Irroita maalarinteipit ennen kuin maali ehtii kuivua.
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.