6 suosittua peittävää ulkoväriä puupinnoille

6 suosittua peittävää ulkoväriä puupinnoille

Esittelemme kuusi skandinaavista suosittua peittävää väriä ja väriyhdistelmää puutalon julkisivuille. 

Julkisivun värin valinta on päätös, joka vaatii pohtimista ja taustatyön tekemistä. Autamme tarjoamalla kuusi klassista vaihtoehtoa 100 julkisivuväriä sisältävältä Puutalot-värikartaltamme. Näiden klassikkosävyjen avulla värin valinta on helpompaa, olitpa sitten etsimässä uutta seinän väriä tai väripalettia kaikille rakennuksen pinnoille.

Väriyhdistelmiä on yhtä paljon kuin värien valitsijoita. Joskus kuitenkin oikean yhdistelmän löytämiseen tuntuu kuluvan aikaa enemmän kuin itse maalaustyöhön ja siksi väriasiantuntijamme on suunnitellut näiden suosittujen klassikkovärien rinnalle kuusi erilaista väriyhdistelmää, jotta maalaustyöt pääsisivät käyntiin suotuisan maalaussään aikana.

6 suosittua peittävää ulkoväriä puupinnoille

Lue tarkemmin kustakin klassikkoväristä ja niiden ympärille rakennetuista väriyhdistelmistä:
 

>> Keltainen D105 Sinappi
>> Punainen D110 Menninkäinen
>> Ruskea Q707 Peikko
>> Musta D129 Korppi
>> Harmaa Q803 Hiiri
>> Valkoinen Q845 Pyry

Testaa värejä koemaalauksella

Muista, että ulkovärin valintaa tehdessä onnistuneeseen lopputulokseen pääset, kun testaat värit ensin koemaalamalla niitä kohteessa. Värihavaintoon vaikuttavia tekijöitä ovat valon määrä ja suunta, ympäröivät värit sekä pinnan struktuuri. Myös maalatut pinta-alat suhteessa toisiinsa sekä katseluetäisyys vaikuttavat värihavaintoon. Koemaalaus ja värien tarkastelu siinä pinnassa, jossa ne valmiinakin tulevat olemaan ovat parhaita keinoja varmistua siitä, että värit tuovat iloa ympäristöönsä pitkään.

Koemaalaus onnistuu näppärästi Colour It -sävytestereiden avulla, jotka voit tilata verkkosivuiltamme Postin lähimpään noutopisteeseen.

 

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi