Keltaisen kanssa yhteensopivia sävyjä puujulkisivuille

Suosittu keltainen puujulkisivuille – D105 Sinappi

Keltaiseen puutaloon liittyy mielikuva kartanosta kauniin luonnon keskellä. Keltainen onkin ollut suosittu luottoväri kautta vuosikymmenten. Ajankohtainen vivahde on murrettu ja voimakas keltainen, joka yhdistää kauniisti modernin puutalorakentamisen perinteiseen värimaailmaan.

Mausteen keltainen sävy puujulkisivuille
Näytöllä näkyvä väri on saatu aikaan sähköisesti ja voi poiketa todellisesta väristä. Tarkista aina väri oikeasta värimallista ja tee koemaalaus, jotta voit varmistua värin sopivuudesta.

Murrettu tumma keltainen  D105 Sinappi
 

Puutalot-värikartaltamme löytyvä D105 Sinappi on mausteinen ja murrettu tumma keltainen. Väri pääsee oikeuksiinsa vehreässä ympäristössä tai muiden voimakkaiden julkisivuvärien rinnalla. Modernin tyyli rakentuu keltaisen ja tummanharmaan vuorovaikutuksesta, perinteisempi tyyli yhdistää keltaiseen julkisivuväriin valkeat yksityiskohdat.

Nämä värit voit yhdistää keltaiseen puujulkisivuun
 

Keltainen D105 Sinappi on julkisivuvärinä monipuolinen. Moderni keltainen julkisivuväritys voidaan muodostaa esimerkiksi punaisen D109 Torppa ja tummanharmaan Q805 Liuske yhdistelmästä. Punainen katto ja harmaat rakennuksen yksityiskohdat ovat värillinen, mutta selkeä kokonaisuus. Perinteiseen rakennukseen keltaisen seinävärin rinnalle tuodaan valkeat ikkunanpuitteet ja vuorilaudoitukset sävyllä Q819 Kide sekä punainen katto täydentämään kokonaisuuden. Sokkeliin voi testata harmaata riippuen rakennuksen mittasuhteista.

Lisää värivaihtoehtoja puujulkisivuille löydät Puutalot-värikartastamme.

Keltaisen kanssa yhteensopivia sävyjä puujulkisivuille
Näytöllä näkyvä väri on saatu aikaan sähköisesti ja voi poiketa todellisesta väristä. Tarkista aina väri oikeasta värimallista ja tee koemaalaus, jotta voit varmistua värin sopivuudesta.

 

Kokeile sävyjä ColorUP!-ohjelmalla
 

Jokainen talo on yksilöllinen. Mikä toimii yhtäällä voi näyttää väärältä toisaalla. Testaamalla saat selville mikä väriyhdistelmä on kodillesi paras. Testaa värejä ensin oman talosi kuvaan Color Up-värisuunnitteluohjelmallamme.


Kokeile ColorUP!-ohjelmaa >>

Tee koemaalaus Colour It -sävytestereiden avulla
 

Värien testaaminen varmistaa parhaan lopputuloksen. Pääset tilaamaan koemaalauspurkkeja peittävistä sävyistä alla olevan linkin kautta.
 

Tilaa sävytesteri >>

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi