Punaiseen puujulkisivuun sopivat ulkovärit

Suosittu punainen puujulkisivuille – D110 Menninkäinen

Punainen on edelleen suosittu ulkoväri puujulkisivuille. Punaisen värin käytölle löytyy pitkä perinne ja se onkin tyypillisimmillään juuri suomalaisen maiseman sydämenä. Vaikka punainen julkisivuväri on varma valinta perinteisen tyylin rakastajalle, sopii tämä tummempi versio hyvin myös modernin puutalon väriksi.

Murrettu punainen sävy puujulkisivuille
Näytöllä näkyvä väri on saatu aikaan sähköisesti ja voi poiketa todellisesta väristä. Tarkista aina väri oikeasta värimallista ja tee koemaalaus, jotta voit varmistua värin sopivuudesta.

Tyylikäs murrettu punainen  D110 Menninkäinen
 

Puutalot -värikartaltamme löytyvä D110 Menninkäinen on tyylikäs murrettu punainen, jossa on viileä vivahde. Tämä sävy sopii hyvin niin luonnon keskelle kuin moderniin ympäristöön. Tummempi punainen yhdistyy kauniisti luonnon väreihin eri vuodenaikoina ja värivalinta kestää hyvin aikaa. Talon muiden pintojen värit on helppo rakentaa punaisen ympärille halutun tyylin mukaan.

Nämä värit voit yhdistää punaiseen puujulkisivuun
 

 Punainen D110 Menninkäinen on puujulkisivun värinä klassikko. Modernin ja niukkalinjaisen tyylin rakastaja yhdistää punaiseen julkisivuun siniharmaan värin Q859 Myrskylintu ja kokonaisuus on valmis. Harmaa katossa, yksityiskohdissa, ovissa, ikkunoissa sekä sokkelissa tekee kokonaisuudesta yksinkertaisen tyylikkään ja rakennuksen muoto ja pintojen struktuuri nousevat esille.
 

Perinteisemmän tyylin suosijat valitsevat ikkunanpuitteisiin ja vuorilautoihin ja muihin yksityiskohtiin valkoisen Q818 Tiira tai hyvin vaalean harmaan Q698 Tilhi. Kattoon sopii tässäkin vaihtoehdossa siniharmaa Q859 Myrskylintu. Sokkeliin voi testata rakennuksen tyylin ja mittasuhteiden mukaan joko vaaleaa harmaata tai siniharmaata.

Punaiseen puujulkisivuun sopivat ulkovärit
Näytöllä näkyvä väri on saatu aikaan sähköisesti ja voi poiketa todellisesta väristä. Tarkista aina väri oikeasta värimallista ja tee koemaalaus, jotta voit varmistua värin sopivuudesta.


Kokeile sävyjä ColorUP!-ohjelmalla
 

Jokainen talo on yksilöllinen. Mikä toimii yhtäällä voi näyttää väärältä toisaalla. Testaamalla saat selville mikä väriyhdistelmä on kodillesi paras. Testaa värejä ensin oman talosi kuvaan Color Up-värisuunnitteluohjelmallamme.


Kokeile ColorUP!-ohjelmaa >>

Tee koemaalaus Colour It -sävytestereiden avulla
 

Värien testaaminen varmistaa parhaan lopputuloksen. Pääset tilaamaan koemaalauspurkkeja peittävistä sävyistä alla olevan linkin kautta.
 

Tilaa sävytesteri >>

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi