Ruskean kanssa yhteensopivia sävyjä puujulkisivuille

Suosittu ruskea puujulkisivuille – Q707 Peikko

Monikäyttöinen tummanruskea sävy puujulkisivuille
Näytöllä näkyvä väri on saatu aikaan sähköisesti ja voi poiketa todellisesta väristä. Tarkista aina väri oikeasta värimallista ja tee koemaalaus, jotta voit varmistua värin sopivuudesta.

Tumma ruskea – Q707 Peikko
 

Ruskean eri vivahteet ovat suomalaisessa maisemassa läsnä kaikkina vuodenaikoina. Ei siis ihme, että ruskea on myös ollut puutaloissa käytetyimpien värien joukossa vuosikymmenet. Erityisesti tumma ruskea on rakastettu suosikki. Puutalot -värikartan ruskea Q707 Peikko on monikäyttöinen väri, joka sopii niin maaseudulla kuin kaupungissakin olevaan rakennukseen.


Moderni puutalon rakentaja voi käyttää ruskeaa julkisivuväriä mustan sijaan saadakseen rakennuksen värin ja luonnon sidottua pehmeämmin toisiinsa. Tummanruskea pinta on rauhallisen tyylikäs sekä konstailematon. Perinteitä rakastavalle se on suosikkivalinta esimerkiksi loma-asunnon julkisivuväriksi.

Nämä värit voit yhdistää ruskeaan puujulkisivuun
 

Tumma ruskea Q707 Peikko on luotettava klassikko. Ruskea julkisivu voi olla yhtä moderni kuin kylmillä sävyillä maalattu puutalo.
 

Pidä väriskaala niukkana ja käytä vain ruskeaa kaikkiin rakennuksen pintoihin katosta sokkeliin ja moderni ilme on valmis. Pienet yksityiskohdat voi tehostaa esiin esimerkiksi kirkkaammalla ruskealla D111 Kajakki. Testaa sävyä vaikkapa ikkunanpuitteille tai oveen. Jos sokkeli halutaan hieman julkisivun väritystä keveämmäksi tai mukailemaan betoninpinnan hillittyä harmaata, se voidaan maalata sävyllä Q710 Aapa.
 

Klassikoiden klassikko taas on ruskea julkisivu vaaleilla yksityiskohdilla. Tämän perinteisempää ja harmonisempaa väriyhdistelmää ei suomalaisen metsän keskellä olevaan puutaloon voi valita. Testaa murrettu valkoinen Q800 Pöllö vuorilautoihin ja muihin yksityiskohtiin.

Ruskean kanssa yhteensopivia sävyjä puujulkisivuille
Näytöllä näkyvä väri on saatu aikaan sähköisesti ja voi poiketa todellisesta väristä. Tarkista aina väri oikeasta värimallista ja tee koemaalaus, jotta voit varmistua värin sopivuudesta.


Kokeile sävyjä ColorUP!-ohjelmalla
 

Jokainen talo on yksilöllinen. Mikä toimii yhtäällä voi näyttää väärältä toisaalla. Testaamalla saat selville mikä väriyhdistelmä on kodillesi paras. Testaa värejä ensin oman talosi kuvaan Color Up-värisuunnitteluohjelmallamme.


Kokeile ColorUP!-ohjelmaa >>

Tee koemaalaus Colour It -sävytestereiden avulla
 

Värien testaaminen varmistaa parhaan lopputuloksen. Pääset tilaamaan koemaalauspurkkeja peittävistä sävyistä alla olevan linkin kautta.
 

Tilaa sävytesteri >>

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi