Väriyhdistelmät valkoisille puujulkisivuille

Suosittu valkoinen puulkisivuille – Q854 Pyry

Valkoinen seinänväri nostaa rakennuksen esille maisemasta kuin maisemasta.
Valkoinen sävy puujulkisivuille
Näytöllä näkyvä väri on saatu aikaan sähköisesti ja voi poiketa todellisesta väristä. Tarkista aina väri oikeasta värimallista ja tee koemaalaus, jotta voit varmistua värin sopivuudesta.

Murrettu valkoinen  Q854 Pyry

Kun valitset valkoista julkisivun väriä, kannattaa muistaa, että luonnon omassa paletissa ei juuri kovaa ja kirkasta valkoista löydy, jos emme laske mukaan lumen valkoista. Julkisivun valkoiseksi väriksi kannattaakin tästä syystä valita hieman murrettu valkoisen vivahde kuten Q854 Pyry. Näin paitsi pinnan ulkonäkö säilyy siistimpänä myös rakennuksen ja ympäröivän luonnon kontrasti on pehmeämpi.

Valkoista voidaan käyttää hyvin monenlaisissa rakennustyyleissä pelkistetystä uudisrakennuksesta pitsikoristeiseen huvilaan.

Nämä värit voit yhdistää valkoiseen puujulkisivuun

Valkoinen rakennus erottuu maisemassa. Valkoinen on yksi eniten käytetyistä julkisivun väreistä. Valkoinen on ollut käytössä monenlaisissa tyyleissä, joko rakennuksen päävärinä tai yksityiskohdissa. Kun rakennuksen pääväri on valkoinen, voidaan siihen yhdistää lähes mitä tahansa muita värejä. Väriyhdistelmässämme ovat mukana modernin tyylin perusvärit musta D129 Korppi, jota pelkistäjä käyttää vain katossa ja vaikkapa ikkunanpuitteissa. Mikäli kontrasti halutaan hieman pehmeämmäksi, valitaan valkoisen pariksi tumma siniharmaa Q859 Myrskylintu. Vaalea harmaa Q802 Haikara sopii esimerkiksi sokkeliin, jolloin se on hieman seinän väriä tummempi tasaa rakennuksen värien suhteita.

Lisää värivaihtoehtoja puujulkisivuille löydät Puutalot-värikartastamme.

Väriyhdistelmät valkoisille puujulkisivuille
Näytöllä näkyvä väri on saatu aikaan sähköisesti ja voi poiketa todellisesta väristä. Tarkista aina väri oikeasta värimallista ja tee koemaalaus, jotta voit varmistua värin sopivuudesta.


Kokeile sävyjä ColorUP!-ohjelmalla
 

Jokainen talo on yksilöllinen. Mikä toimii yhtäällä voi näyttää väärältä toisaalla. Testaamalla saat selville mikä väriyhdistelmä on kodillesi paras. Testaa värejä ensin oman talosi kuvaan Color Up-värisuunnitteluohjelmallamme.


Kokeile ColorUP!-ohjelmaa >>

 

Tee koemaalaus Colour It -sävytestereiden avulla
 

Värien testaaminen varmistaa parhaan lopputuloksen. Pääset tilaamaan koemaalauspurkkeja peittävistä sävyistä alla olevan linkin kautta.
 

Tilaa sävytesteri >>

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi