Yki Aitokivi

Vesiohenteinen kivipinnoite. Maksimiraekoko n. 1,5 mm.

Avainlippu

Yki Aitokivi

Vesiohenteinen kivipinnoite. Maksimiraekoko n. 1,5 mm.

  • 805
  • 0.4 m2/l
  • 0.8 m2/l
  • 24 h

Kiilto

  • Himmeä

Kuvaus

Vesiohenteinen kivipinnoite. Maksimiraekoko n. 1,5 mm.


Ominaisuudet

Betonirakenteiden ja sementtivahvoilla laasteilla ylitasoitettujen betoni- ja harkkopintojen sekä levypintojen pinnoitukseen sokkeli- ja seinäpinnoilla.


Käyttökohteet

Asuin-, liike-, teollisuus-, varasto- ym. rakennukset.


Pakkauskoot

10,0 L


Riittoisuus

2,5-3,5 kg/m² lastalla kertalevityksenä ja 3,5-4,5 kg/m² ruiskutustyönä ja kahteen kertaan levitettynä. Riittoisuuteen vaikuttavat käsiteltävän pinnan karkeus ja huokoisuus.


Työtapa

ruiskutus


Varastointi

Suojattava pakkaselta. Tuotteen tai astian lämpötila ei saa ylittää +35 ºC. Ei saa varastoida auringonpaisteessa edes suojapeitteen alla. Sävytetty tai huonosti suljetussa tai vajaassa astiassa oleva pinnoite ei kestä pitkäaikaista varastointia.


Miksi valita Yki Aitokivi

Levitä helposti teräslastalla

Yki Aitokivi on patentoitu luonnonkivipinnoite, jonka avulla sokkeliin saadaan kaunis ja suojaava aito kivipinta. Valmista luonnonkivimassaa voi levittää pinnoitettavalle alueelle suoraan purkista teräslastalla. Työssä onnistuu myös kotimaalari.

Product usp1consumer_img
Yki Aitokivi

Ainutlaatuinen, sävytettävä kivipinnoite

Yki Aitokivi valmistetaan aidosta luonnonkivirouheesta. Sen kaksi vakioväriä saadaan suoraan Suomen luonnosta: Kalannin harmaa graniitti ja Paraisten vaalea kalkkikivi. Harmaa ja vaalea vakioväri voidaan sävyttää Yki Aitokivi-värikartan sävyihin ilman, että ne menettävät kiiltoaan ja luonnollista kiven olemusta.

Product usp2consumer_img
Yki Aitokivi

Product usp3consumer_img
Yki Aitokivi
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.