Maalatut keittiökaapit

Maalilinja neuvoo: Miten maalaan keittiökaapit uuteen uskoon?

Vastaako keittiösi tämän hetken sisustustyyliäsi? Maalilla ja uusilla vetimillä saat paljon aikaan ja Maalilinjan vinkeillä projektin nappiin.
Maalilla muutosta keittiöön

Vastaako keittiösi tämän hetken sisustustyyliäsi? Maalilla ja uusilla vetimillä saat paljon aikaan ja Maalilinjan vinkeillä projektin nappiin.

 

Keittiön vanhojen kaapinovien maalaus on yhä suositumpaa. Se on edullinen tapa uudistaa keittiö omaan tyyliin sopivaksi. Ohjeita maalaamiseen kysytään joka arkipäivä Tikkurilan Maalilinjan asiantuntijoilta. Keittiön kaapit maalaat arkea kestäviksi huolellisella esikäsittelyllä ja oikeilla maalivalinnoilla.

Keittiökaapit uuteen uskoon, kuvat ennen ja jälkeen
Maalilla muutosta keittiöön
Pese pinta karhunkielellä

VINKKI 1: Pese pinta karhunkielellä

Älä unohda esitöitä. Poista ovista vetimet ja pese oven pinnasta lika pois Maalipesu-liuoksella. Pahimmat pinttymät saat helpommin pois, kun käytät apunasi karheaa karhunkieltä.

hio oven pinta hiomapaperilla kauttaaltaan

VINKKI 2: Hio pinta

Jotta uusi maali tarttuu odotetulla tavalla, hio oven pinta hiomapaperilla kauttaaltaan. Puhdista hiontapöly pölyharjalla tai pölynpoistoliinalla ennen kuin aloitat maalaamisen.

maalaa tartuntapohjamaalilla ennen kalustemaalia

VINKKI 3: Tartuntaa pohjamaalilla!

Saat maalipinnan kestävämmäksi, kun maalaat tartuntapohjamaalilla ennen kalustemaalia. Otex Akva on paras vaihtoehto tiukkaa tartuntaa vaativille pinnoille, kuten keittiön kalusteille. Se on kevyt sivellä ja helppo telata.

helmi maalilla maalaus

VINKKI 4: Helmi-maali pintaan

Maalaa pinta Helmi-kalustemaalilla, esimerkiksi käyttäen telaa. Helmi-kalustemaalista on saatavilla eri kiiltoasteita - puolihimmeään pintaan ei jää herkästi sormenjälkiä. Helmi on tutkitusti turvallinen kalustemaali, jonka avulla loihdit helposti kestävää kauneutta pinnoille.

Käytetty maalisävy: 1958, joka löytyy Deco Grey -värikartasta

Katso työohjevideo

 

Onko sinulla kysyttävää maalausprojektiisi liittyen?

Tikkurilan Maalilinjalta saat asiantuntijan neuvot kaikkeen maalaamiseen – aina ideasta toteutukseen.

Ota yhteyttä Maalilinjaan
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi