Maalilinja neuvoo: Miten maalaan keittiökaapit uuteen uskoon?
Vastaako keittiösi tämän hetken sisustustyyliäsi? Maalilla ja uusilla vetimillä saat paljon aikaan ja Maalilinjan vinkeillä projektin nappiin.
Maalilla muutosta keittiöön

Vastaako keittiösi tämän hetken sisustustyyliäsi? Maalilla ja uusilla vetimillä saat paljon aikaan ja Maalilinjan vinkeillä projektin nappiin.

 

Keittiön vanhojen kaapinovien maalaus on yhä suositumpaa. Se on edullinen tapa uudistaa keittiö omaan tyyliin sopivaksi. Ohjeita maalaamiseen kysytään joka arkipäivä Tikkurilan Maalilinjan asiantuntijoilta. Keittiön kaapit maalaat arkea kestäviksi huolellisella esikäsittelyllä ja oikeilla maalivalinnoilla.

Maalilla muutosta keittiöön

VINKKI 1: Pese pinta karhunkielellä

Älä unohda esitöitä. Poista ovista vetimet ja pese oven pinnasta lika pois Maalipesu-liuoksella. Pahimmat pinttymät saat helpommin pois, kun käytät apunasi karheaa karhunkieltä.

VINKKI 2: Hio pinta

Jotta uusi maali tarttuu odotetulla tavalla, hio oven pinta hiomapaperilla kauttaaltaan. Puhdista hiontapöly pölyharjalla tai pölynpoistoliinalla ennen kuin aloitat maalaamisen.

VINKKI 3: Tartuntaa pohjamaalilla!

Saat maalipinnan kestävämmäksi, kun maalaat tartuntapohjamaalilla ennen kalustemaalia. Otex Akva on paras vaihtoehto tiukkaa tartuntaa vaativille pinnoille, kuten keittiön kalusteille. Se on kevyt sivellä ja helppo telata.

VINKKI 4: Helmi-maali pintaan

Maalaa pinta Helmi-kalustemaalilla, esimerkiksi käyttäen telaa. Helmi-kalustemaalista on saatavilla eri kiiltoasteita - puolihimmeään pintaan ei jää herkästi sormenjälkiä. Helmi on tutkitusti turvallinen kalustemaali, jonka avulla loihdit helposti kestävää kauneutta pinnoille.

Käytetty maalisävy: 1958Deco Grey -värikartta

Katso työohjevideo

Maalilinja 020 191 2002

Jos et löytänyt sivuiltamme vastausta ongelmaasi voi kysyä neuvoa Maalilinjalta.

  • Soita puhelinpalveluumme ja kysy asiantuntijoiltamme. 020 191 2002  ark. 8-19
    (Puheluiden hintatiedot)
  • Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla jolloin saat lisättyä kuvia viestin mukaan.
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.