Taika Glaze

Kuultava, vesiohenteinen, sävytettävä erikoislasyyri, jolla saadaan aikaan metallinhohtoinen helmiäisefekti.

M1
Avainlippu
MED
Polish Hygenic Certification
  • Helmiäishohdetta
  • Hopean heleyttä ja kullan lämpöä
  • Laaja värivalikoima
  • 7010
  • 8 m²/l
  • 12 m²/l
  • 24 h

Lopputulos

  • Puolikiiltävä

Kuvaus

Kuultava, vesiohenteinen, sävytettävä erikoislasyyri, jolla saadaan aikaan metallinhohtoinen helmiäisefekti.


Ominaisuudet

Käytetään Tikkurilan akrylaattiseinämaalin, esim. Harmony sisustusmaalin päällä. Koska Taika Glaze helmiäislasyyri on läpikuultava, niin alla olevan maalin (esim. Harmonyn) väri vaikuttaa ratkaisevasti lopputulokseen. Taika-värikartasta löydät suosituksen maalin värin valintaan. Hyvä valaistus korostaa efektipinnan näyttävyyttä.


Käyttökohteet

Efektiseinäpinnat kuivissa sisätiloissa.


Riittoisuus

8–12 m²/l, työtavasta riippuen.


Ohenne

Vesiohenteinen


Työtapa

sivellin, tela


Helmiäishohdetta

Taika Glaze helmiäislasyyri luo metallisen helmiäisvaikutelman maalattuun seinään. Läpikuultavaa lasyyriä käytetään efektinä maalattujen seinäpintojen päällä. Saadaksesi mahdollisimman harmonisen lopputuloksen käytä lasyyrin väriä lähellä olevaa pohjaväriä. Taika-värikartasta löydät valmiit pohjaväriehdotukset. Helmiäislasyyrillä voi maalata koko seinän tai vain korostaa yksityiskohtia. Yhdistämällä helmiäislasyyri himmeään maalipintaan saadaan kauniita lopputuloksia. Hyvä valaistus korostaa efektiä.

Product usp1consumer_img
shimmering wall

Hopean heleyttä ja kullan lämpöä

Sävytettävä helmiäislasyyri on saatavana hopean ja kullan väreissä, joten seinille on helppo luoda hopeinen tai kultainen helmiäisviimeistely. Hopeapohjaan sävytetään heleät, helmenhohtoiset sävyt ja kultaan lämpimät, mausteiset sävyt. Valitse oma innoituksesi Taika-värikartasta.

Product usp2consumer_img
shimmering dining room wall

Laaja värivalikoima

Hopea- tai kultalasyyriä voidaan käyttää sellaisenaan tai sävytettynä Taika-värikartan väreihin. Taika-värikartasta löydät hopeapohjaiset kirkkaat helmiäissävyt sekä kultapohjaiset täyteläiset ja lämpimät sävyt. Eri tekniikoita ja värejä yhdistämällä saadaan loputtomasti mahdollisuuksia luoda yksilöllisiä lopputuloksia. Herkkä värimaailma ja valoa heijastava seinäpinta sopivat yhteen.

Product usp3consumer_img
shimmering wall pattern in the office
Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi