Yki Aitokivi

Vesiohenteinen kivipinnoite. Maksimiraekoko n. 1,5 mm.

Avainlippu
  • Upeaa luonnonkivipintaa helposti
  • Levitä helposti teräslastalla
  • Ainutlaatuinen, sävytettävä kivipinnoite
  • 805
  • 0.4 m²/l
  • 0.8 m²/l
  • 24 h

Lopputulos

  • Himmeä

Kuvaus

Vesiohenteinen kivipinnoite. Maksimiraekoko n. 1,5 mm.


Ominaisuudet

Betonirakenteiden ja sementtivahvoilla laasteilla ylitasoitettujen betoni- ja harkkopintojen sekä levypintojen pinnoitukseen sokkeli- ja seinäpinnoilla.


Käyttökohteet

Asuin-, liike-, teollisuus-, varasto- ym. rakennukset.


Riittoisuus

2,5–3,5 kg/m² lastalla kertalevityksenä ja 3,5–4,5 kg/m² ruiskutustyönä ja kahteen kertaan levitettynä. Riittoisuuteen vaikuttavat käsiteltävän pinnan karkeus ja huokoisuus.


Ohenne

Vesiohenteinen


Työtapa

ruiskutus, teräslasta


Varastointi

Suojattava pakkaselta. Tuotteen tai astian lämpötila ei saa ylittää +35 ºC. Ei saa varastoida auringonpaisteessa edes suojapeitteen alla. Sävytetty tai huonosti suljetussa tai vajaassa astiassa oleva pinnoite ei kestä pitkäaikaista varastointia.


Upeaa luonnonkivipintaa helposti

Näyttävällä luonnonkivipinnoitteella saadaan aito ja kaunis kivipinta sokkeliin. Tuotteen näyttävyyden takaa suomalaisesta peruskalliosta louhittu kiviaines. Yki Aitokivellä saat kestävää, tyylikästä ja yhtenäistä pintaa vaivattomasti. Tuotteen ainutlaatuinen sävytettävyys tarjoaa laajan värivalikoiman luonnollisia värisävyjä.

Product usp1consumer_img
Yki Aitokivi

Levitä helposti teräslastalla

Yki Aitokivi on patentoitu luonnonkivipinnoite, jonka avulla sokkeliin saadaan kaunis ja suojaava aito kivipinta. Valmista luonnonkivimassaa voi levittää pinnoitettavalle alueelle suoraan purkista teräslastalla. Työssä onnistuu myös kotimaalari.

Product usp2consumer_img
Yki Aitokivi

Ainutlaatuinen, sävytettävä kivipinnoite

Yki Aitokivi valmistetaan aidosta luonnonkivirouheesta. Sen kaksi vakioväriä saadaan suoraan Suomen luonnosta: Kalannin harmaa graniitti ja Paraisten vaalea kalkkikivi. Harmaa ja vaalea vakioväri voidaan sävyttää Yki Aitokivi-värikartan sävyihin ilman, että ne menettävät kiiltoaan ja luonnollista kiven olemusta.

Product usp3consumer_img
Yki Aitokivi
Finnish
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi