Ultra Classic – Kun haluat parasta puutalollesi

Sama rakastettu klassikko puujulkisivuille, mutta uusilla paremmilla ominaisuuksilla. Ultra Classic on nyt entistäkin kestävämpi.

Klassikko, joka paranee vain entisestään

Ultra Classic on ollut suosittu valinta puujulkisivujen maalaukseen jo pitkään. Eikä mikään ihme, sillä Ultra Classic antaa talollesi kauniin puolihimmeän pinnan, joka kestää Suomen sääolosuhteita. Uusien ominaisuuksien ansiosta, Ultra Classicilla on nyt entistä parempi värin- ja kiillonkesto. Lisäksi Ultra Classicille myönnettiin Joutsenmerkki, joten se on entistäkin kestävämpi valinta. 

Kestävämpi valinta

Ultra Classicille myönnettiin Joutsenmerkki, mikä tarkoittaa, että tuote täyttää tiukat ympäristö- ja laatuvaatimukset tuotteen koko elinkaaren läpi. Ultra Classic on kestävämpi valinta puutalosi julkisivulle. 

Sitä ei turhaan kutsuta klassikoksi

Ultra Classicilla ollaan maalattu puujulkisivuja jo yli 20 vuoden ajan. Ultra Classicissa on hyödynnetty erityistä sateenkestävää teknologiaa ja tehokas likaa hylkivä ominaisuus tekee siitä nappivalinnan Suomen sääolosuhteisiin. Paranneltu värin- ja kiillonkesto takaa, että julkisivusi näyttää uudelta pitkään.

Miksi Ultra Classic on hyvä valinta puutalollesi

  •  Huippuluokan värin ja kiillonkesto
  • Tehokas likaa hylkivä ominaisuus 
  • Erityinen sateenkestävä teknologia
  • Suojaa pintaa homeelta
  • Mahdollisuus ruiskulevitykselle ilman tasoitusta siveltimellä
  • Ympäristömerkitty
     

Sukella puutalojen värien maailmaan

Tikkurilalta löydät laajan valikoiman värejä puujulkisivuille, joista myös sinä varmasti löydät mieleisesi. Puutalot-värikarttaamme on koottu 100 ulkokäyttöön soveltuvaa väriä. Väriä vaihtamalla voit muuttaa talosi ilmettä huomattavasti. 

Etkö ole varma, minkä tuotteen valitsisit puutalollesi?

Kehitimme uuden helpon työkalun, joka auttaa sinua valitsemiseen oikean tuotteen talosi puujulkisivulle. Kokeile tuotevalitsinta ja löydä sopiva tuote sinun tarpeisiisi. 

 

Mistä Ultra Classicia voi ostaa?

Löydä sinua lähimpänä oleva Tikkurilan jälleenmyyjä kauppahaun avulla. Huomioithan, että valtaosalla luettelossa olevista jälleenmyyjistä on myynnissä Tikkurilan tärkeimmät ulkomaalituotteet, mutta suosittelemme varmistamaan saatavuuden esimerkiksi jälleenmyyjän verkkosivuilta.

Löydä lähin myymälä -> 

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi