Vuoden väri 2021: Y354 Cumulus

Kuin tuulahdus raikasta ilmaa.

Vaaleansininen kuin kesätaivas

Tikkurilan vuoden väri Y354 Cumulus on rauhoittava, valoisampaa tulevaisuutta ilmentävä vaaleansinisen sävy. Väri ja sen ympärille koottu värikokoelma herättää toivoa ja kutsuu ihmiset rakentamaan parempaa huomista.

Keep going. Blue skies ahead.

Vaaleansininen voi herättää rauhan ja tasapainon tunnetta. Sinistä pidetään yleisesti rauhoittavana, eheyttä ja ymmärrystä herättävänä värinä, joka antaa tilaa rauhoittumiselle ja auttaa meitä löytämään tasapainoisemman elämäntyylin.

Kuin tuulahdus raikasta ilmaa, vaaleansininen on helposti rakastettava väri, joka sopii hyvin mihin tahansa sisustukseen. Se on helppo yhdistää eri materiaaleihin ja elementteihin. Vaaleat puiset sisustuselementit yhdistettynä raikkaaseen valkoiseen väriin tuo klassista tunnelmaa, kun taas rohkeilla ja vahvoilla väreillä saadaan luotua vaikuttava yhdistelmä.

Color Now 2021 -värikokoelma

Vuoden värin 2021 ympärille rakennettu värikokoelma, yhtä poikkeusta lukuun ottamatta, heijastavat luonnon kauneutta ja energiaa ja ovat saaneet inspiraationsa taivaasta ja merestä, kauniista auringonlaskuista ja kasvikunnan värikkäästä monimuotoisuudesta. Kokoelma sisältää myös maanläheisiä sävyjä, kuten kiven, puunkuoren ja hiekan sävyjä.

Yhdistele Color Now 2021 -värikokoelman värejä keskenään

Colour Master sovellus Tikkurila

Kokeile miltä Vuoden väri 2021: Y354 Cumulus näyttäisi sinun seinälläsi

Colour Master -sovelluksen seinien maalaus -toiminnolla näet etukäteen, miltä värimme näyttäisivät sinun seinilläsi. Lataa kuva huoneestasi tai käytä live-toimintoa, valitse haluamasi väri ja näe lopputulos puhelimesi ruudulla.

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi