Vuoden väri 2022: L478 Tuulihaukka

Lempeä, juureva, syleilevän lämmin ruskea – Tikkurila L478 Tuulihaukka on intensiivinen väri, silti rauhallinen ja pehmeä.

Lämmin ja juureva L478 Tuulihaukka

Värinä L478 Tuulihaukka edustaa jotain tuttua ja luonnonläheistä, samaan aikaan uutta ja kiehtovaa. Sen mielentilassa syvä rauha yhdistyy johonkin kutkuttavaan, jota voi vasta arvailla. Lämmin ruskea ja häivähdys kylmää punaista. Tuulihaukka on klassinen ja silti yllättävä, osa kumpaakin maailmaa.

Kotona ja samalla maailmalla

Nimensä L478 Tuulihaukka on saanut linnulta, joka elää kahden kodin välillä. Mukanaan haukka kantaa jotain kummastakin paikasta. Myös me ihmiset rakennamme kotimme kaikista niistä hetkistä, joita olemme saaneet kokea. Kaikki, mitä rakastamme, kulkee mukanamme kotiin.

Matkustaessa katse terävöityy ja mieli havahtuu näkemään kauniit yksityiskohdat. Yhtäkkiä maailma on runsas, täynnä värejä ja näkyjä mieleen painettavaksi. Mitä jos avaisit silmäsi huomaamaan kaikki yksityiskohdat, jotka olet tuonut seikkailuiltasi kotiin? Samalla voit nähdä kaikki ne mahdollisuudet, joilla voit luoda kodistasi vielä enemmän itsesi näköisen.

Luo pesämäisen tunnelman

Tuulihaukka ei valitse puoliaan. Se on kotonaan sekä modernissa että perinteisessä tyylissä ja sitä voi käyttää missä tahansa tilassa, joko isoina pintoina tai pieninä yksityiskohtina. Seinäpinnalla se syleilee koko huonetta ja luo pesämäisen, intiimin tunnelman.

Color Now 2022 – kaikki seikkailut alkavat kotoa

Vuoden värin 2022 ympärille rakennettu Color Now 2022 -värikokoelma kutsuu tutkimaan, mitä muistoja ja tunteita sinä löydät väreistä – ja mitkä seikkailut ja haaveet haluat maalata kotisi seinille. Kaikki kokoelman värit ovat kauniisti toisiinsa soinnutettuja ja ne tuovat toistensa parhaat puolet esiin. Kokoelman värejä voi käyttää sisustuksessa sekä isoina pintoina että pieninä yksityiskohtina, joko yksin tai yhdessä.

Kokoelmasta löydät kuulaita vihreän veden ja meren sävyjä, vaaleita sävyjä tuomaan raikkautta ja poltettua keltaista hohtamaan auringon lämpöä silloinkin, kun sitä ei muuten voi nähdä. Tuulihaukka tuo palettiin rauhoittavaa maanläheisyyttä ja musta X449 Lakritsi terävöittää kokoelman värit.

Tikkurila Colour Master -sovellus

Kokeile miltä Vuoden väri 2022: L478 Tuulihaukka näyttäisi sinun seinälläsi

Colour Master -sovelluksen seinien maalaus -toiminnolla näet etukäteen, miltä värimme näyttäisivät sinun seinilläsi. Lataa kuva huoneestasi tai käytä live-toimintoa, valitse haluamasi väri ja näe lopputulos puhelimesi ruudulla.

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi