Nainen tanssimassa viihtyisässä olohuoneessa, jossa lämpimän ruskean värinen seinä ja sovha

Vuoden väri 2022: L478 Tuulihaukka

Kotona ja samalla maailmalla. Every adventure begins at home.

Lempeä, juureva, syleilevän lämmin ruskea – Tikkurila L478 Tuulihaukka on intensiivinen väri, silti rauhallinen ja pehmeä.

Nainen istuu sovhalla lämpimän ruskean seinän edessä

Nimensä L478 Tuulihaukka on saanut linnulta, joka elää kahden kodin välillä. Mukanaan haukka kantaa jotain kummastakin paikasta. Myös me ihmiset rakennamme kotimme kaikista niistä hetkistä, joita olemme saaneet kokea. Kaikki, mitä rakastamme, kulkee mukanamme kotiin.

Värinä Tuulihaukka edustaa jotain tuttua ja luonnonläheistä, samaan aikaan uutta ja kiehtovaa. Sen mielentilassa syvä rauha yhdistyy johonkin kutkuttavaan, jota voi vasta arvailla. Lämmin ruskea ja häivähdys kylmää punaista. Tuulihaukka on klassinen ja silti yllättävä, osa kumpaakin maailmaa.

Nainen uimassa meressä kivikkoisella rannalla

Matkustaessa katse terävöityy ja mieli havahtuu näkemään kauniit yksityiskohdat. Yhtäkkiä maailma on runsas, täynnä värejä ja näkyjä mieleen painettavaksi. Mitä jos avaisit silmäsi huomaamaan kaikki yksityiskohdat, jotka olet tuonut seikkailuiltasi kotiin? Samalla voit nähdä kaikki ne mahdollisuudet, joilla voit luoda kodistasi vielä enemmän itsesi näköisen

Tuulihaukka ei valitse puoliaan. Se on kotonaan sekä modernissa että perinteisessä tyylissä ja sitä voi käyttää missä tahansa tilassa, joko isoina pintoina tai pieninä yksityiskohtina. Seinäpinnalla se syleilee koko huonetta ja luo pesämäisen, intiimin tunnelman.

Lämpimän ruskean sävyinen seinä ja ruskea nahkasohva olohuoneessa

Color Now 2022 -värikokoelma

Kokeile kokoelman sävyjä kotona ja helpota värin valintaa

Colour Master -sovelluksella kokeillaan väriä seinään

Kokeile värikokoelman sävyjä seinillesi napin painalluksella
 

Color Now 2022 -värikokoelman sävyjä pääset kokeilemaan seinillesi virtuaalisesti vaikka heti lataamalla Tikkurila Colour Master -sovelluksen! 

Lataa Colour Master -sovellus >>

Valkoinen makuuhuone ja sävytestaus

Varmista sävy kotona Colour It -sävytestereillä tai A4-kokoisilla värimalleilla
 

Colour It -sävytesterin testipurkeilla voit koemaalata suoraan seinäpinnalle jopa neliömetrin kokoisen alueen ja näet, miten väri toimii päivänvalosta iltahämärään.

Myös isompi ja täsmällisesti sävyn toistava A4-värimalli auttaa hahmottamaan sävyn vielä paremmin kuin pienemmät väriliuskat. Voit tilata molemmat kätevästi kotiisi verkkokaupastamme.

Tutustu Colour It -sävytestereihin >>
Tutustu A4-värimalleihin >>

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi