Tikkurila-H300-Lemonade

Vuoden väri 2020: H300 Lemonade

Tikkurilan vuoden väri 2020 on H300 Lemonade. Lempeä keltaisen sävy tuo mieleen aamunkoiton pehmeän valon.

Anna H300 Lemonade sävyn kuljettaa sinut keskelle kiireetöntä viikonloppuaamua, jona valo on lempä ja ilma raikas. Herkullisen värin valitsivat yhteistyössä Tikkurilan kanssa muotisuunnittelija Laura Juslin ja arkkitehti Lilli Maunula, jotka muodostavat suunnittelijaduon Juslin-Maunula. H300 Lemonade on helpostilähestyttävä ja tarpeeksi hienovarainen sopiakseen osaksi erilaisia sisustustyylejä, aina klassisesta maalaistyyliin.

Tikkurila-H300-Lemonade
Tikkurila-H300-Lemonade
Tikkurila-H300-Lemonade
Miksi H300 Lemonade?

Lemonade tekee tuloaan sisustukseen pitkän maanläheisten sävyjen kauden jälkeen. Se on kuin pitkään kaivattu henkäys raikasta ilmaa ja muistuttaa meitä positiivisuuden voimasta: Jossain on aina nähtävissä valonpilkahdus, aina on mahdollisuus muutokseen – niin kotona, kuin maailmallakin.  

“Vuoden väri symboloi hyvää mielialaa ja optimismia. Se tuntuu juuri nyt oikealta”, Juslin-Maunula sanoo.

H300 Lemonade on jatkumoa keltaisten trendille, joka on ollut näkyvissä niin muodissa kuin sisustuksessa. Sävy on astetta kirkkaampi ja heleämpi kuin rakastetut okrat ja sinapinkeltaiset. Se on samaan aikaan kirkas ja pehmeä, energisoiva ja hienostunut : ilahduttava sävy korvaamaan arjen harmaat ja beiget.

Lisää valoa

Anna vuoden värille tilaa loistaa isoilla pinnoilla ja näe miten valon eri sävyt saavat sen elämään. H300 Lemonade on täydellinen niin monokromaattisiin väripareihin kuin myös leikkisiin värikokeiluihin. Kaikki Color Now 2020 värikokoelman sävyt sointuvat hyvin yhteen. Tutustu kokoelmaan (linkki) ja löydä uusin suosikkiväriparisi tai tuo kotiisi vain ripaus väriä vuoden värin muodossa.

 

Tutustu Color Now 2020 -värikokoelmaan >>

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi