Tikkurilan Vuoden väri 2023: V413 Ruusun hetki

Tikkurila esittelee Color Now 2023 -värikokoelman ja Vuoden värin Ruusun hetken: sävy, joka huokuu lämpöä, empatiaa ja hyväntahtoisuutta.

V413 Ruusun hetki on Tikkurilan Vuoden väri 2023

Elämämme kietoutuvat yhteen. Yhdessäolossa ja toisista huolehtimisessa asuvat ilon ja onnen hetket – me tuomme värit toistemme elämiin. Lempeä V413 Ruusun hetki huokuu lämpöä, empatiaa ja hyväntahtoisuutta. Ruusun hetki kuvaa sitä yhtä aikaa haurasta ja energiaa antavaa kohtaamista, jossa kaksi elämää kietoutuu yhteen.

V413 Ruusun hetki

Utuinen ja murrettu roosa. V413 Ruusun hetki on Tikkurilan Vuoden väri 2023.

Lämpöä, empatiaa ja hyväntahtoisuutta

Kun uusi hymy näyttää jo tutulta. Kun ajatuksesi kulkevat vain samoja polkuja, etkä malttaisi odottaa kuulevasi, mitä toisella on sanottavana. Kun tunnet olosi kotoisaksi jonkun kanssa, jonka juuri tapasit tai jonka kanssa olet jo pidempään jakanut elämäsi.

Ruusun hetki ja Color Now 2023 -värikokoelma

Ruusun hetki sopii yleisväriksi mihin tahansa kotisi tilaan. Sävy muistuttaa sumuista ruusukultaa uudenlaisella, pehmeällä ja murretulla vivahteella.

Tikkurilan väriasiantuntijat ovat koonneet Vuoden värin ympärille Color Now 2023 -värikokoelman. Kokoelma koostuu sekä vaaleista ja rauhallisista sävyistä että voimakkaista korostusväreistä. Huolella valittu väripaletti sopii käytettäväksi yhtä lailla laajoilla seinäpinnoilla kuin pienissä yksityiskohdissa.

Kuvittele yhteinen tarinanne väreissä. Inspiroidu Color Now 2023 -värikokoelmasta!

Tikkurila colour master app

Kokeile Color Now 2023 -kokoelman sävyjä Colour Master -sovelluksella!

Loimme asiantuntijoidemme avulla Colour Master -sovelluksen, joka toimii inspiraation lähteenä ja alustana, jossa voit herättää hulluimmatkin väri-ideasi eloon. Haluamme rohkaista leikkimään väreillä, inspiroitumaan värisisällöistä ja päästämään luovuutesi valloilleen.

Varmista sävy sävytestereillä

Ennen lopullista valintaa, sävy kannattaa varmistaa juuri siinä tilassa, johon sävy tulee. Colour It -sävytestereillä voit kokeilla sävyä suoraan seinäpinnalle, jolloin maali toistaa sävyn ilman heijastuksia.

Tilaa uutiskirjeemme ja saa lisää värikästä inspiraatiota
Tilaa uutiskirje
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi