Syvän ruskea työhuone

Tuo Color Now 2023 osaksi kotisi sisustusta

Color Now 2023 -kokoelmasta voit koota harmonisen väripaletin kotiisi, etsit sitten selkeää ja vaaleaa tai jotain trendikästä ja yllättävää.

Elämämme kietoutuvat yhteen. Olemme läsnä toisillemme ja teemme toistemme hetkistä merkityksellisiä – me tuomme värit toistemme elämiin. Color Now 2023 -värikokoelma kehottaa inspiroitumaan pienistä mutta arvokkaista kohtaamisista ja tunteista, joita ne herättävät.

Roosa olohuone ja keltainen keittiö

Vuoden väri: V413 Ruusun hetki

Color Now 2023 -värikokoelma on koottu utuisen V413 Ruusun hetki -sävyn ympärille. Ruusun hetki huokuu lämpöä, empatiaa ja hyväntahtoisuutta. Kokeile lempeää roosaa missä tahansa tilassa, johon haluat suloisen pehmeän tunnelman.

Vuoden väriä tukevat kokoelman muut värit, kuten heleä vaaleanpunainen H320 Magnolia, vahva keltainen J392 Tuohus, maanläheinen ruskea L478 Tuulihaukka ja sammaleenvihreä M449 Luola. Värit tuovat esiin toistensa parhaat puolet ja tekevät oikeutta Vuoden värille.

Tumma, elegantti huone, jossa käytetty kahta eri maalisävyä

Muuntautuva paletti luo värien harmonian

Juuri nyt moni viehättyy nostalgiasta ja hakee kodin sisustukseen murrettuja, pehmeitä ja harmonisia värejä. Color Now 2023 -kokoelma sisältää raikkaita ja hienostuneita sävyjä, kuten X447 Merisavu, ja kiinnostavia, värikkäitä pilkahduksia, kuten S440 Silkkitie. Herkullisen tummat korostusvärit terävöittävät kokonaisuuden. Kokeile esimerkiksi tummanpuhuvaa X501 Munakoisoa tai M449 Luolaa makuuhuoneen seinällä.

Kokoelma herää henkiin kodissa, jossa rakastetaan värejä. Helposti muunneltavasta värikokoelmasta voi rakentaa erilaisia tunnelmia: valitsemalla oikeat värit voit luoda joko viileän skandinaavisen tai trendikkään ja yllättävän tilan.

Vaalea seinä ja mustan ja puun värinen tuoli

Leikittele lämpimillä ja kylmillä sävyillä

Maalaa kotisi vaihdellen värin määrää ja kylmien sekä lämpimien sävyjen suhdetta. Vaihtelu tekee tilasta yllätyksellisen ja kiinnostavan. Jos värikkyys mietityttää, aloita pienestä. Maalaa huonekalu, ovi tai pieni efektiseinä. Kun viimeistelet yksityiskohtia, huoneen tyyli tuntuu harkitulta.

Kodin sisustuksen kauneus piilee siinä, että se muuttuu ja kehittyy. Kodin värit kantavat mukanaan elettyä elämää, tunteita ja kokemuksia.

Moderni keittiö
Persikkainen vaalea seinä ja vihreät kaakelit
Colour It -sävytesteri

Varmista sävy sävytestereillä

Ennen lopullista valintaa, sävy kannattaa varmistaa juuri siinä tilassa, johon sävy tulee. Colour It -sävytestereillä voit kokeilla sävyä suoraan seinäpinnalle, jolloin maali toistaa sävyn ilman heijastuksia.

Tilaa sävytesteri >>

Tilaa uutiskirjeemme ja saa lisää värikästä inspiraatiota
Tilaa uutiskirje
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi