Vuoden väri 2023 Ruusun hetki

Color Now 2023 -kokoelma visualistien silmin

Värit tuovat meille usein mieleen muistoja. Kolme visualistia kertoo heidän havaintojaan Color Now 2023 -kokoelman väripaletista.

Color Now 2023 on pehmeä ja maanläheinen kokoelma, joka vie sisustussuunnittelija Annika Huurrekorven aikamatkalle lapsuuteen, taidemaalari Aaron Hermusen äitinsä kesämökille ja taidehistorioitsija Selina Vienolan vanhaan arkkitehtoniseen jugendtaloon. Miten nämä mielikuvat innostavat visualisteja leikittelemään uudella väripaletilla?

Nainen meren rannassa

Sisustussuunnittelija Annika Huurrekorpi rakentaa harmonisia tiloja yhdistämällä elementtejä ja värejä luodakseen trendikkäitä tiloja. Hänen työnsä mahdollistaa leikkisyyden, sillä hän suunnittelee tiloja vain hetkelliseen tarpeeseen eikä niissä tarvitse sitoutua lopputulokseen pitkäksi aikaa. Seuraa Annikaa Instagramissa @annikahuurrekorpi

Vuoden väri V413 Ruusun hetki

“Color Now 2023 -kokoelma on pehmeä, kotoisa ja lapsenmielinen. Se muistuttaa minua jäätelöstä ja Dallas-sarjasta, jota katsoin jatkuvalla toistolla lapsuudessani.  Hieman voimakkaammat värit ovat olleet muodissa, joten on hienoa nähdä tämä raikas ja pehmeä värikokoelma, joka luo turvallisuuden tunnetta. Se on kuin puuterinen versio vahvoista sävyistä, kuten punaisesta terrrakotasta ja vihreän ja sinisen rikotuista sävyistä. 

Suosikkini kokoelmasta on V413 Ruusun hetki. Parasta kokoelman väreissä on, että niistä löytyy potentiaalia monenlaisiin yhdistelmiin. Esimerkiksi J392 Tuohus, S440 Silkkitie ja V413 Ruusun hetki luovat herkullisen yhdistelmän. Olisi ihana nähdä nämä värit isolla seinäpinnalla.

Aaron Hermunen on taidemaalari, joka maalaa ekspressiivisiä ja abstrakteja teoksia käyttäen yhtenäisiä värejä ja kontrasteja. Väri on kaiken lähtökohta Aaronin työssä ja hän on kiinnostunut löytämään värien taustalla olevia merkityksiä. Aaronin kodissa väri tulee esiin seinillä olevan taiteen kautta. Aaronin töitä voi käydä katsomassa hänen verkkosivuillaan www.aaronhermunen.com ja Instagramissa @aaronhermunen.

Tikkurila Color Now 2023

"Väripaletissa on maanläheinen tunnelma, joka vie minut muistoissani äitini kesämökille. Näyttää siltä, ​​että Color Now 2023 -mallisto on saanut inspiraationsa rusehtavasta umbrasta. Esimerkiksi V413 Ruusun hetki on kuin maanläheinen poltettu umbra, jossa on hieman kellertävä pohjasävy. Sen sijaan J392 Tuohus ja M449 Luola ovat kuin hienostuneita värejä 70-luvulta, mutta trendikkäällä twistillä. Ne tuntuvat yhtä aikaa kodikkailta, lämpimiltä ja retroilta. Tämä väriyhdistelmä tuo mieleen vanhat housuni.

Innostun näistä vastakkaisista väriyhdistelmistä, mutta jos pitäsi valita vain yksi suosikki se olisi M449 Luola. Silmäni kääntyvät jatkuvasti kohti tätä tummanvihreää sävyä. Kotini seinille valitsisin kuitenkin S440 Silkkitien, koska se on jotenkin rauhoittava väri."

Selina Vienola on taidehistorioitsija, luova konsultti ja sisustussuunnittelija, joka on herkkänä väreille ja niiden eri vivahteille. Hän innostuu erityisesti värien vuorovaikutuksesta. Voit kurkata hänen töitään hänen verkkosivuilta www.selinavienola.com ja seurata häntä Instagramissa @selinavienola.

Tikkurila Color Now 2023

"Color Now 2023 -kokoelma on yhtä aikaa kaunis, harmoninen ja mielenkiintoinen. Nämä värit voisivat olla suoraan vanhasta arkkitehtonisesta sisustuksesta. Ne ovat murrettuja sävyjä, jotka toimivat kauniisti yhdessä monenlaisissa eri yhdistelmissä.

Värien vuorovaikutus ja vastakkainasettelu inspiroivat minua. Voit esimerkiksi valita mitkä tahansa kolme väriä tästä kokoelmasta ja luoda mielenkiintoisen lopputuloksen. Esimerkiksi X501 Munakoiso, Y406 Riviera ja J392 Tuohus näyttävät kauniilta ja tasapainoisilta yhdessä. Kokoelman herkullisin väri on X501 Munakoiso, jonka yhdistäisin vaaleampaan sävyyn, kuten Y406 Rivieraan. Oman kodin runko pohjautuu neutraaleihin, hillityihin sävyihin, sillä pyrin kestävyyteen ja ajattomuuteen. Rakastan leikkiä värien vuorovaikutuksella ja luoda harmoniaa vivahteilla. Silti en vierasta korostusvärejäkään. Omaan kotiin valitsisin X447 Merisavun ja Y406 Rivieran, joita voisin rikastaa tummalla X501 Munakoisolla."

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi