Kaksi kättä koskettavat toisiaan ruusun väristä seinää vasten

Color Now 2023 -kokoelma: Kun elämät kietoutuvat yhteen

Kuvittele yhteinen tarinanne väreissä. Minkä sävyisenä näet päivän, jona tapasitte? Mikä on yhdessäolon väri? Puhtaan ilon ja onnen väri?
Tikkurilan vuoden väri, utuinen roosa V413 Ruusun hetki

V413 Ruusun hetki

Tämä utuinen roosa säteilee lämpöä ja myötätuntoa – sitä, miten meidän elämämme kietoutuvat yhteen. Ruusun hetki on Tikkurilan vuoden väri 2023.

Persikkainen vaalea sävy Y405 Riviera
Y406 Riviera

Auringonsäteet leikkivät seinällä aikaisin aamulla, kun vasta availet silmiäsi. Persikkainen vaalea sävy tuo lämpöä kotiisi ja mieleesi.
Heleä vaaleanpunainen H320 Magnolia
H320 Magnolia

Syvän vaaleanpunaiset magnoliankukat häkellyttävät runsaudellaan. Heleä, viileään taittava vaaleanpunainen on kevään väri.
Intensiivinen keltainen J392 Tuohus
J392 Tuohus

Pienet kynttilät vieri vieressä valaisevat hämärän huoneen. Intensiivinen keltainen vihreällä häivähdyksellä.
Rauhallinen ja juureva ruskea L478 Tuulihaukka
L478 Tuulihaukka

Jotain tuttua, toisaalta uutta ja kiehtovaa – rauhallinen ja juureva ruskea häivähdyksellä viileää punaisuutta. Tuulihaukka on klassinen, mutta silti yllättävä. Tikkurilan Vuoden väri 2022.
Violetinvivahteinen sävy X501 Munakoiso
X501 Munakoiso

Valo osuu munakoison kiiltävään pintaan, joka taittuu kauniin violetinvihahteiseksi. Tästä sävystä löydät joka kerta uusia ulottuvuuksia.
Kotoisa sammaleenvihreä M449 Luola
M449 Luola

Patsaiden ja suihkulähteiden lähistöllä piilee sammaleen peittämä luola. Kotoisa sammaleenvihreä luo lokoisan tunnelman.
Kutsuva ja huoleton vedenvihreä
S440 Silkkitie

Kuulas silkki hulmuaa pehmeinä aaltoina. Kutsuva ja huoleton vedenvihreä sävy. Kokeile tehosteseinässä tai kodin yksityiskohdissa, kuten listoissa, ovenkarmeissa tai paneeleissa.
Usvainen viileä sävy X447 Merisavu
X447 Merisavu

Usvainen viileä sävy, jossa voi nähdä eri valoissa vihreän, harmaan ja sinisen vivahteita. Merisavu tuo modernin tuulahduksen keittiöön.

V413 Ruusun hetki -värin ympärille koottu Color Now 2023 -kokoelma tuo murretun roosan parhaat puolet esiin. Kokoelmasta löydät sekä voimakkaita korostusvärejä että vaaleita ja rauhallisia sävyjä. Paletin värit saavat toisensa loistamaan.

Roosan sävyinen olohuone
Äiti ja tytär halaamassa toisiaan roosan sävyisessä huoneessa

Color Now 2023 -värikokoelma sisältää vaaleita ja lempeitä sävyjä, värikylläistä turkoosia, vahvaa keltaista sekä paletin terävöittäviä tummia korostuksia. Kaikki kokoelman sävyt sopivat harmonisesti yhteen ja niitä voi käyttää yhtä lailla laajoilla seinäpinnoilla kuin pienissä yksityiskohdissa.

Voimakas ruskea sävy olohuoneessa
Leikkisästi sisustettu keittiö

Inspiraatio Color Now 2023 -kokoelmaan kumpuaa empatiasta ja myötätunnosta. Ruusun hetki on se yhtä aikaa hauras ja energiaa tuova kohtaaminen, kun kaksi elämää kietoutuu yhteen. Vuoden väriä tukevat sävyt ovat pehmeitä, lempeitä ja murrettuja.

Tällä kokoelmalla rohkaisemme sinua inspiroitumaan yhdessäolon hetkistä. Maalaa kotisi väreillä, joiden keskellä tunnet olosi hyväksi ja vahvaksi.

Kaksi tyttöä makaamassa sängyssä tumman sävyisessä huoneessa
Colour It -sävytesteri

Varmista sävy sävytestereillä

Ennen lopullista valintaa, sävy kannattaa varmistaa juuri siinä tilassa, johon sävy tulee. Colour It -sävytestereillä voit kokeilla sävyä suoraan seinäpinnalle, jolloin maali toistaa sävyn ilman heijastuksia.

Tilaa sävytesteri >>

Tilaa uutiskirjeemme ja saa lisää värikästä inspiraatiota
Tilaa uutiskirje
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi