Boheemia tunnelmaa kotitoimistolle beigellä sävyllä X459

Boheemia tunnelmaa kotitoimistolle

Työskenteletkö etänä ja haluaisit luoda lämpimän ja kutsuvan työtilan? Ratkaisu: kotoisat ja maanläheiset sävyt.

Kotitoimiston ei tarvitse olla kliininen ja kolkko, vaan sen on tarkoitus olla rento ja mukava työtila. Tikkurilan Tunne Väri -kokoelma helpottaa sisustusta kuuden valmiin tyylipaletin avulla. Tunne Väri -kokoelman boheemi tyyli maanläheisine sävyineen sopii erinomaisesti kotitoimistoon.

Boheemin tyylin tunnistaa lämpimästä, rikkaasta värimaailmasta ja luonnonmateriaaleista. Se luo kutsuvan ilmapiirin pieniin tiloihin ja tuo lämpöä isompiin huoneisiin. Kun sisustat boheemin tyylin väreillä, voit luoda kylläisen väripaletin syvemmillä perusväreillä tai luonnollisen käyttämällä ilmavia sävyjä. Tärkeintä on pysyä kaukana yksivärisistä paleteista ja pitää sävyt lämpiminä. 

beige wall in home office workspace

Unelmiesi työtila

Tässä pienessä kotitoimistossa seinät on maalattu Tikkurilan lämpimällä beigellä sävyllä X459 Uni, joka on yksi boheemin tyylin avainväreistä. Vaalean beige sävy antaa pehmeän kosketuksen tilaan ja saa sen tuntumaan harmoniselta ja harkitulta. Lämpimän sävyiset seinävärit ja luonnonmateriaaleista valmistetut koristeet luovat rennon ilmapiirin, joka on harvinaista perinteisissä toimistotiloissa.

Huolellisesti valitut yksityiskohdat, kuten rottinkiset elementit ja keraamiset astiat häivyttävät toimistoissa perinteisesti vallitsevaa tunnelmaa, ja neulotut tavarat, kuten viltit pehmentävät ulkonäköä. Oikeaa valaistusta ei myöskään pidä aliarvioida työtilan sisustuksessa. Pehmeät sävyt, tunnelmallinen valaistus ja luonnonmateriaalit, kuten paperiset valot toimivat erinomaisesti boheemin tunnelman luomisessa.

bohemian style home office workspace

Yksityiskohdilla on merkitystä

Toimistotilat ovat yleensä kliinisiä, kylmiä eivätkä lainkaan persoonallisia ​​johtuen persoonallisten esineiden puutteesta. Huolellisesti valitut yksityiskohdat ja merkitykselliset esineet ovat olennainen osa boheemia tyyliä ja luovat vaivattoman, mutta erottuvan ja persoonallisen ilmeen. Anna persoonallisuutesi näkyä työtilan sisustuskessa sinulle tärkeiden esineiden avulla.

  

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi