tunne väri kokoelma

Tunne Väri -värikokoelma

216 sisämaalisävyä, kuusi valmista tyylipalettia - ja helpot ratkaisut oman tyylisi toteuttamiseen.

Tunne Väri on enemmän kuin huolella valikoitu 216 värin kokoelma; se tarjoaa työkalut ja inspiraation oman tyylin ja tunnelman luomiseen. Uudistetussa värikokoelmassa on sisämaalisävyjen lisäksi myös kuusi valmiiksi suunniteltua sisustustyyliä ja niihin sopivat avainvärit: Klassinen, Moderni, Boheemi, Ylellinen, Nostalginen sekä Kokeileva.

Kaikki kuusi sisutustyyliä sisältävät huolella valikoidun kokoelman monikäyttöisiä perusvärejä ja rohkeita tehostesävyjä, joiden avulla haluttu tunnelma on helppo toteuttaa kotona. Kodin sävyjen valinta on valmiiden väripalettien ansiosta entistä inspiroivampaa ja vaivattomampaa!
 

klassinen tyyli

Nykyaikainen koti saa klassisen ilmeen, kun yhdistelet neutraaleja sävyjä ja tyylikkäitä korostusvärejä. Luot aikaa kestävän sisustuksen suosimalla luonnollista väripalettia ja harkittuja yksityiskohtia.

Haaveiletko ajattoman harmonisesta sisustuksesta? Hillityillä beigen, vaaleanharmaan ja valkoisen sävyillä tuot esiin kotisi klassisen puolen. Löydät juuri oikeat sävyt Tikkurilan Klassinen-tyylin väripaletista, jossa näiden neutraalien suosikkien rinnalle on tuotu eleganttia siniharmaata, ruskeaa ja tummanpunaista.

Lue lisää tyylistä ja siitä kuinka voit käyttää värejä sisustuksessa.

>> Tunne Väri - Klassinen tyyli

moderni tyyli

Yksinkertaista ja tarkoin harkittua. Moderni sisustus voi olla neutraali ja minimalistinen, mutta se on silti kaukana tylsästä. Tämä nykyaikainen tyyli rohkaisee tarkkaan silmään ja itsevarmoihin, jopa rohkeasti kontrastisiin valintoihin.

Minimalistinen ympäristö tarkoittaa, että kaikki katseet kääntyvät suosikkidetaljeihisi - joten anna persoonallisuutesi näkyä! Oli sitten kyseessä erityinen taideteos, veistoksellinen valaisin tai upeasti muotoiltu design-huonekalu, raikkaat neutraalit sävyt ja kontrastit luovat täydellisen taustan ajatuksella valituille esineille sekä materiaaleille. Ja jos olet todellinen minimalisti, pelkkä tarkoin sijoitettu rohkean sävyinen maalipinta riittää pukemaan yksinkertaisimmankin tilan.

Lue lisää tyylistä ja siitä kuinka voit käyttää värejä sisustuksessa.

>> Tunne Väri - Moderni tyyli 

boheemi tyyli

Kotoisa, maanläheinen ja ajan kanssa rakennettu - boheemi sisustustyyli luonnollisine materiaaleineen ja lämpimine värisävyineen on kylläinen ja kutsuva. Tämä tyyli saa persoonallisuutta mausteisista väreistä, uniikeista matkan varrella tehdyistä löydöistä ja huolettomista, käsin valikoiduista detaljeista.

Luo boheemi tyyli kiinnostavien sisustuselementtien ja laadukkaiden, aikaa kestävien sisustusmateriaalien avulla. Lisää kotoisia elementtejä printeillä, kylläisillä väreillä ja tekstiileillä kuten päiväpeitteillä, pöytäliinoilla ja tyynyillä. Tuo kotiin eksoottisia esineitä, jotka puhuttelevat sinua - ja anna niiden kasvaa luonnollisesti kokoelmaksi, joka kuvastaa aidosti sinun persoonaasi.

Lue lisää tyylistä ja siitä kuinka voit käyttää värejä sisustuksessa.

>> Tunne Väri - Boheemi tyyli 

ylellinen tyyli

Ylellisyys – jo pelkkä sana vie mielen arvokkaisiin materiaaleihin, jalokiviväreihin ja loisteliaaseen sisustukseen. Loihdi kotiisi ylellinen tunnelma samettisen pehmeillä, tarkkaan valituilla maalisävyillä ja hienostuneilla elementeillä.

Ylellinen sisustus huokuu eleganssia ja glamouria. Voit tuoda tyylin kotiisi muutaman harkitun askeleen avulla – jopa kaikista tavanomaisimman tilan ilme muuttuu ylelliseksi, kun valitset seinille oikeat värit. Tikkurilan Ylellinen-tyylin väripaletista löydät täydelliset sävyt arvokkaaseen sisustukseen. Samettiset, vaaleat sävyt täydentyvät paletissa rikkailla korostusväreillä.

Lue lisää tyylistä ja siitä kuinka voit käyttää värejä sisustuksessa.

>> Tunne Väri - Ylellinen tyyli 

nostalginen tyyli

Nostalgia – tuo sentimentaalinen kaipaus entisen ajan tai paikan onnellisuuteen – toimii herkullisena inspiraation lähteenä myös kodin muodonmuutoksessa.

Nostalgiset väripaletit ovat aina ajankohtaisia, joten käännä katseesi menneisyyteen ja valitse suosikkisi lempeän luonnonläheisistä sävyistä. Inspiroidu Tikkurilan Nostalgia-tyylistä, johon lukeutuu niin rauhoittavia hiekan ja ruskean sävyjä kuin murrettua punaista ja vihreää.

Lue lisää tyylistä ja siitä kuinka voit käyttää värejä sisustuksessa.

>> Tunne Väri - Nostalginen tyyli 

 

kokeileva tyyli

Uusi inspiraatio ja ideat ovat aina aivan nurkan takana, joten miksei ryhtyä tuumasta toimeen? Kokeileva tyyli rakentuu yllättävistä, eloisista ja katseenkääntävistä yhdistelmistä - ja pelottomasta värinkäytöstä.

Kokeilevaan tyyliin sisustetut kodit ovat niitä, joista löydät yllättäviä sävyjä ikkunakehyksistä, lattialistoista ja tuunatuista huonekaluista, sekä rohkeita värivalintoja perinteisesti neutraaleilta pinnoilta. Tunnetko vaaleanpunaisen vaiheen olevan tuloillaan? Anna palaa!

Lue lisää tyylistä ja siitä kuinka voit käyttää värejä sisustuksessa.

>> Tunne Väri - Kokeileva tyyli 

 

Tikkurila-Feel-the-Color-salon
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi