tunne väri klassinen

Tunne Väri - Klassinen

Nykyaikainen koti saa klassisen ilmeen, kun yhdistelet neutraaleja sävyjä ja tyylikkäitä korostusvärejä. Luot aikaa kestävän sisustuksen suosimalla luonnollista väripalettia ja harkittuja yksityiskohtia.

Haaveiletko ajattoman harmonisesta sisustuksesta? Hillityillä beigen, vaaleanharmaan ja valkoisen sävyillä tuot esiin kotisi klassisen puolen. Löydät juuri oikeat sävyt Tikkurilan Klassinen-tyylin väripaletista.

Antaudu inspiraation vietäväksi ja tuo arkeesi klassista harmoniaa.

tunne väri klassinen makuuhuone

Rauhallinen tunnelma ja hillitty sisustus

Anna saman, luonnollisen väripaletin näkyä niin seinien väreissä kuin sisustuselementeissäkin. Näin saavutat tilaan seesteisen tunnelman, joka kutsuu rauhoittumaan.

Klassinen sisustus henkii hiljaista itsevarmuutta. Maalaamalla huoneen neutraaleilla väreillä saat täydellisen taustan näyttäville taideteoksille ja eleganteille huonekaluille. Suosi modernin kodin klassisessa sisustuksessa ajatonta muotokieltä mukailevia kalusteita, mielenkiintoisia tekstuureja ja pehmeitä yksityiskohtia.

Kokonaisuus pysyy ilmavana, kun käytät puhtaita, vaaleita maalisävyjä ja asettelet sisustuselementit harkitun väljästi. Vähäeleisen hillitty ja arvokkaan klassinen täydentävät toisiaan täydellisesti!

Väri-inspiraatiota luonnonmateriaaleista

Klassinen sisustus tekee tilasta samaan aikaan kodikkaan ja vaikuttavan. Tyylin kulmakiviä ovat neutraalien sävyjen lisäksi luonnonmateriaalit. Inspiroidu maalausprojektissasi kauniista materiaaleista, jotka kestävät aikaa: viileän harmaasta marmorista, lämpimistä puunsävyistä ja puhtaasta puuvillasta. Korosta seinien väriä valkoisilla lattialistoilla ja valitse sisustukseen hillittyjä elementtejä sekä romanttisia yksityiskohtia.

tunne väri klassinen makuuhuone
tunne väri klassinen

 


Klassisen tyylin avainsävyt

Loihdit esiin tyylin ajattoman rauhallisen tunnelman valitsemalla kotiisi vaaleat sävyt X486 Mediaani, F485 Damasti ja TIKB Tikkurilan Beige.

Kodin kiehtovimman katseenvangitsijan toteutat maalaamalla huoneen yhden seinän harkitulla korostusvärillä. Valitse L481 Siluetti, M425 Punajuuri tai S500 Tyrsky täydentämään hillittyä kokonaisuutta. Tumma maalisävy tuo klassiseen ilmeeseen sopivan ripauksen kontrastia.
 

Tutustu Tunne Väri -kokoelman viiteen muuhun tyylipalettiin >>

Katso Tunne Väri -värikokoelman kaikki 216 uudistunutta sävyä >>

 

Haluaisitko kokeilla miltä tyylin avainvärit näyttäisivät kotonasi?

 

Olohuone, jota vasten pidellään käsissä kännykän näyttöä  Colour Master

Kokeile Tunne Väri -kokoelman tyyliä kotona ja helpota valintaa!

Tunne Väri -kokoelman sävyjä pääset kokeilemaan virtuaalisesti vaikka heti lataamalla Tikkurila Colour Master -sovelluksen! 

Colour It -sävytesterin yhden tai kolmen sävyn testipurkeilla voit koemaalata jopa neliömetrin kokoisen alueen ja näet, miten väri toimii päivänvalosta iltahämärään. Myös reilun kokoinen ja täsmällisesti sävyn toistava A4-värimalli auttaa hahmottamaan sävyn vielä paremmin kuin pienemmät väriliuskat.

Tilaa värimateriaaleja >>
Lataa Colour Master -sovellus >>

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi