Tunne Väri - Ylellinen tyyli

Tunne Väri - Ylellinen

Ylellisyys – jo pelkkä sana vie mielen arvokkaisiin materiaaleihin, jalokiviväreihin ja loisteliaaseen sisustukseen. Loihdi kotiisi ylellinen tunnelma samettisen pehmeillä, tarkkaan valituilla maalisävyillä ja hienostuneilla elementeillä.

Ylellinen sisustus huokuu eleganssia ja glamouria. Voit tuoda tyylin kotiisi muutaman harkitun askeleen avulla – jopa kaikista tavanomaisimman tilan ilme muuttuu ylelliseksi, kun valitset seinille oikeat värit. Tikkurilan Ylellinen-tyylin väripaletista löydät täydelliset sävyt arvokkaaseen sisustukseen. Samettiset, vaaleat sävyt täydentyvät paletissa rikkailla korostusväreillä.

Tunne Väri - Ylellinen tyyli

Inspiroidu vanhan ajan arvokkuudesta

Hae ylelliseen sisustukseen vaikutteita menneiltä vuosisadoilta. Jalokivivärit, arvokkaat materiaalit ja tarinaa mukanaan kantavat esineet ovat voittamaton yhdistelmä. Anna tilalle luonnetta vanhoilla sisustusesineillä. Aseta antiikkisten elementtien rinnalle pelkistetyn moderneja kalusteita, ja 2020-luvulle sopiva, ylellinen ilme on taattu.

Leiki sisustuksen materiaaleissa sametin pehmeydellä, sileällä puulla, kirkkailla metallisävyillä sekä näyttävillä lasi- ja peilipinnoilla. Tekstuurien avulla onnistut luomaan tilaan syvyyttä, mikä taas tekee kokonaisuudesta puoleensavetävän.

Tunne Väri - Ylellinen tyyli
 Tunne Väri - Ylellinen tyyli

Dramaattiset jalokivivärit neutraalien kontrastina

Hurmaannu ylellisen tyylin karismasta, ja aloita kotisi muodonmuutos rohkeista värivalinnoista.

Kun tavoittelet kotiisi arvokasta yleisilmettä, pääset pitkälle jo pelkällä maalilla. Etsi väri-inspiraatiota luksusmuodin yksityiskohdista, loisteliaan ravintolan sisustuksesta ja arvokkaista design-esineistä.

Ylellisen tyylin tummilla sävyillä luot hienostuneen intiimin tunnelman. Paletin vaaleat sävyt puolestaan saavat kotisi tuntumaan tilavalta. Huolitellun tyylikkään lopputuloksen luot varmistamalla maalipinnan peittävyyden. Tässä onnistut Varma-pohjamaalin ja sametinhimmeän Harmony-sisustusmaalin avulla.

Kultainen pöytälamppu tummansinistä seinää vasten
Tunne Väri - Ylellinen tyyli

Ylellisen tyylin avainvärit

Ylellisen kodin huoneet maalataan pehmeän neutraaleilla beigen, kiven ja helmenharmaan sävyillä. Näitä ovat F484 Kalkki, G481 Mirage, H495 Harso ja X477 Keisarinna. Rohkean syvät L429 Indigo, N417 Morelli ja Y498 Keskiyö puolestaan tuovat ilmeeseen aavistuksen draamaa.
 

Tutustu Tunne Väri -kokoelman viiteen muuhun tyylipalettiin >>

Katso Tunne Väri -värikokoelman kaikki 216 uudistunutta sävyä >>

Haluaisitko kokeilla miltä tyylin avainvärit näyttäisivät kotonasi?

 

Olohuone, jota vasten pidellään käsissä kännykän näyttöä kameratoiminnolla Colour Master

Kokeile Tunne Väri -kokoelman tyyliä kotona ja helpota valintaa!

Tunne Väri -kokoelman sävyjä pääset kokeilemaan virtuaalisesti vaikka heti lataamalla Tikkurila Colour Master -sovelluksen! 

Colour It -sävytesterin yhden tai kolmen sävyn testipurkeilla voit koemaalata jopa neliömetrin kokoisen alueen ja näet, miten väri toimii päivänvalosta iltahämärään. Myös reilun kokoinen ja täsmällisesti sävyn toistava A4-värimalli auttaa hahmottamaan sävyn vielä paremmin kuin pienemmät väriliuskat.

Tilaa värimateriaaleja >>
Lataa Colour Master -sovellus >>

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi