tunne väri moderni tyyli

Tunne Väri - Moderni

Yksinkertaista ja tarkoin harkittua. Moderni sisustus voi olla neutraali ja minimalistinen, mutta se on silti kaukana tylsästä. Tämä nykyaikainen tyyli rohkaisee käyttämään tarkkaa silmää ja tekemään itsevarmoja, rohkeasti kontrastisia valintoja.

Modernissa sisustuksessa tyyli ja toiminnallisuus kulkevat tyylikkäästi käsi kädessä - eikä kodissa mikään ole turhaa tai väärässä paikassa. Kun vähemmän on enemmän, jokaisen sisustuselementin merkitys ja toimivuus korostuvat: yksinkertaisen tilan on toimittava juuri oikein.

tunne väri moderni tyyli olohuone

Minimalistinen ympäristö tarkoittaa, että kaikki katseet kääntyvät suosikkidetaljeihisi - joten anna persoonallisuutesi näkyä! Olipa kyseessä erityinen taideteos, veistoksellinen valaisin tai upeasti muotoiltu design-huonekalu, raikkaat neutraalit sävyt ja kontrastit luovat täydellisen taustan ajatuksella valituille esineille sekä materiaaleille. Ja jos olet todellinen minimalisti, pelkkä tarkoin sijoitettu rohkean sävyinen maalipinta riittää pukemaan yksinkertaisimmankin tilan.

Yksinkertaisesti värikästä

Luodaksesi nykyaikaisen, jopa galleriamaisen tunnelman, luota suuriin neutraaleihin pintoihin ja kerrosta niiden päälle minimalistisia, rohkean värikkäitä katseenkääntäjiä. Kirkkailla tehosteväreillä tuot huoneeseen energiaa, monokromaattisemmalla kontrastipaletilla taas saat aikaiseksi rauhallisemman ilmapiirin.

Tuo sisustukseen rohkeasti printtejä, tai luo vahvoja linjoja sekä viivoja väriä käyttämällä. Varmista, että huonekalut ja sisustuselementit täydentävät koko tilan värivalikoimaa - tällöin kokonaisuus tuntuu viimeistellyltä.

tunne väri moderni tyyli työhuone
tunne väri moderni tyyli

Modernin tyylin avainvärit

Valitse kevyen neutraalit sävyt F497 Paperista, F487 Höyhenestä sekä Y487 Piazzasta, ja lisää syvyyttä sekä kontrastia K487 Kalsiitilla tai X499 Lakritsilla. Tuo väripalettiin rohkea tehosteväri tai pari, kuten esimerkiksi M323 Hertta sekä S302 Greippi, jotka ovat hienostuneen murrettuja punaisen ja keltaisen sävyjä.

Olohuone, jota vasten pidellään käsissä kännykän näyttöä kameratoiminnolla

Kokeile Tunne Väri -kokoelman tyyliä kotona ja helpota valintaa!

Tunne Väri -kokoelman sävyjä pääset kokeilemaan virtuaalisesti vaikka heti lataamalla Tikkurila Colour Master -sovelluksen! 

Colour It -sävytesterin yhden tai kolmen sävyn testipurkeilla voit koemaalata jopa neliömetrin kokoisen alueen ja näet, miten väri toimii päivänvalosta iltahämärään. Myös reilun kokoinen ja täsmällisesti sävyn toistava A4-värimalli auttaa hahmottamaan sävyn vielä paremmin kuin pienemmät väriliuskat.

Tilaa värimateriaaleja >>
Lataa Colour Master -sovellus >>

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi