Tunne Väri - Boheemi tyyli

Tunne Väri - Boheemi

Kotoisa, maanläheinen ja ajan kanssa rakennettu – boheemi sisustustyyli luonnollisine materiaaleineen ja lämpimine värisävyineen on kylläinen ja kutsuva.

Tunnistat boheemin sisustuksen lämpimästä ja kutsuvasta tunnelmasta, värien rikkaudesta sekä luonnonmateriaalien käytöstä. Rakkaudella valitut esineet sekä ajan mittaan kerätyt yksityiskohdat luovat vaivattoman mutta vahvan ilmeen, joka sekä näyttää että tuntuu autenttiselta ja aidolta.

Luo boheemi tyyli kiinnostavien sisustuselementtien ja laadukkaiden, aikaa kestävien sisustusmateriaalien avulla. Lisää kotoisia elementtejä printeillä, kylläisillä väreillä ja tekstiileillä. Tuo kotiin eksoottisia esineitä, jotka puhuttelevat sinua – ja anna niiden kasvaa luonnollisesti kokoelmaksi, joka kuvastaa aidosti sinun persoonaasi.

Tunne Väri - Boheemi tyyli
Tunne Väri - Boheemi tyyli

Luonnonvoimia

Boheemi tunnelma syntyy eksoottisten mausteiden ja luonnon elementtien väreistä. Anna isoille seinille murrettu, luonnollinen sävy tai luo kylläisempi paletti syvemmillä pohjaväreillä. Älä unohda runsaita tehostevärejä ja puisia yksityiskohtia, jotka viimeistelevät luonnollisen kokonaisuuden.

Voit koota oman tulkintasi boheemista tyylistä käyttäen mitä vain suosikkivärejäsi. Kun pitäydyt kaukana yksipuolisesta väripaletista, käytät ainakin kolmea eri sävyä ja suosit murrettuja ja lämpimiä sävyjä, saat aikaan kauniin runsaan kokonaisuuden.

tunne väri boheemi tyyli
Tunne Väri - Boheemi tyyli

Boheemin tyylin avainvärit

Kerrosta tämän lämpimän väripaletin sävyjä luodaksesi kotoisa, maanläheinen tunnelma. Löydä paletista uudet, luonnolliset luottosävyt Y456 Kookos, X459 Uni ja M495 Tunturipaju. Lisää syvyyttä sisustukseen syvien sävyjen H320 Magnolia, N338 Villiruusu, X501 Munakoiso  tai N378 Ficus -sävyn avulla.

freesianvärinen seinä ja sävytesteripurkki

Varmista sävy sävytestereillä

Varmista sävyn toimivuus juuri siinä tilassa, jonka aiot maalata. Colour It -sävytestereillä voit kokeilla sävyä suoraan seinäpinnalle, jolloin maali toistaa sävyn ilman heijastuksia.

Tilaa värimateriaaleja >>

Kokeile Tunne Väri -kokoelman sävyjä Colour Master -sovelluksella!

Loimme asiantuntijoidemme avulla Colour Master -sovelluksen, joka toimii inspiraation lähteenä ja alustana, jossa voit herättää hulluimmatkin väri-ideasi eloon. Haluamme rohkaista leikkimään väreillä, inspiroitumaan värisisällöistä ja päästämään luovuutesi valloilleen.

Lataa Colour Master -sovellus >>
 

colour master sovellus
on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi