Tunne Väri - Boheemi tyyli
Tunne Väri - Boheemi
Kotoisa, maanläheinen ja ajan kanssa rakennettu - boheemi sisustustyyli luonnollisine materiaaleineen ja lämpimine värisävyineen on kylläinen ja kutsuva. Tämä tyyli koostuu mausteisista väreistä, uniikeista matkan varrella tehdyistä löydöistä ja huolettomista, käsin valikoiduista detaljeista.

Tunnistat boheemin sisustuksen lämpimästä ja kutsuvasta tunnelmasta, värien rikkaudesta sekä luonnonmateriaalien käytöstä. Rakkaudella valitut esineet sekä ajan mittaan kerätyt yksityiskohdat luovat vaivattoman mutta vahvan ilmeen, joka sekä näyttää että tuntuu autenttiselta ja aidolta.

Luo boheemi tyyli kiinnostavien sisustuselementtien ja laadukkaiden, aikaa kestävien sisustusmateriaalien avulla. Lisää kotoisia elementtejä printeillä, kylläisillä väreillä ja tekstiileillä. Tuo kotiin eksoottisia esineitä, jotka puhuttelevat sinua - ja anna niiden kasvaa luonnollisesti kokoelmaksi, joka kuvastaa aidosti sinun persoonaasi.

Luonnonvoimia

Boheemi tunnelma syntyy eksoottisten mausteiden ja luonnon elementtien väreistä. Anna isoille seinille murrettu, luonnollinen sävy tai luo kylläisempi paletti syvemmillä pohjaväreillä. Älä unohda runsaita tehostevärejä ja puisia yksityiskohtia, jotka viimeistelevät luonnollisen kokonaisuuden.

Voit koota oman tulkintasi boheemista tyylistä käyttäen mitä vain suosikkivärejäsi. Kun pitäydyt kaukana yksipuolisesta väripaletista, käytät ainakin kolmea eri sävyä ja suosit murrettuja ja lämpimiä sävyjä, saat aikaan kauniin runsaan kokonaisuuden.

Boheemin tyylin avainvärit

Kerrosta tämän lämpimän väripaletin sävyjä luodaksesi kotoisa, maanläheinen tunnelma. Löydä paletista uudet, luonnolliset luottosävyt Y456 Kookos, X459 Uni ja M495 Tunturipaju. Lisää syvyyttä sisustukseen syvien sävyjen H320 Magnolia, N338 Villiruusu, X501 Munakoiso tai N378 Ficus -sävyn avulla.

Bohemian key colours

Layer the colours of this warm palette to create a cozy, earthy mood. Find your new, natural basics from Y456 Coconut, X459 Dream and M495 Arctic Willow. Add depth and character to your chosen colour combination with H320 Magnolia, N338 Wild Rose, X501 Aubergine or N378 Ficus.

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.