Tunne Väri - Boheemi tyyli

Tunne Väri - Boheemi

Kotoisa, maanläheinen ja ajan kanssa rakennettu - boheemi sisustustyyli luonnollisine materiaaleineen ja lämpimine värisävyineen on kylläinen ja kutsuva.

Tunnistat boheemin sisustuksen lämpimästä ja kutsuvasta tunnelmasta, värien rikkaudesta sekä luonnonmateriaalien käytöstä. Rakkaudella valitut esineet sekä ajan mittaan kerätyt yksityiskohdat luovat vaivattoman mutta vahvan ilmeen, joka sekä näyttää että tuntuu autenttiselta ja aidolta.

Luo boheemi tyyli kiinnostavien sisustuselementtien ja laadukkaiden, aikaa kestävien sisustusmateriaalien avulla. Lisää kotoisia elementtejä printeillä, kylläisillä väreillä ja tekstiileillä. Tuo kotiin eksoottisia esineitä, jotka puhuttelevat sinua - ja anna niiden kasvaa luonnollisesti kokoelmaksi, joka kuvastaa aidosti sinun persoonaasi.

Tunne Väri - Boheemi tyyli
Tunne Väri - Boheemi tyyli

Luonnonvoimia

Boheemi tunnelma syntyy eksoottisten mausteiden ja luonnon elementtien väreistä. Anna isoille seinille murrettu, luonnollinen sävy tai luo kylläisempi paletti syvemmillä pohjaväreillä. Älä unohda runsaita tehostevärejä ja puisia yksityiskohtia, jotka viimeistelevät luonnollisen kokonaisuuden.

Voit koota oman tulkintasi boheemista tyylistä käyttäen mitä vain suosikkivärejäsi. Kun pitäydyt kaukana yksipuolisesta väripaletista, käytät ainakin kolmea eri sävyä ja suosit murrettuja ja lämpimiä sävyjä, saat aikaan kauniin runsaan kokonaisuuden.

tunne väri boheemi tyyli
Tunne Väri - Boheemi tyyli

Boheemin tyylin avainvärit

Kerrosta tämän lämpimän väripaletin sävyjä luodaksesi kotoisa, maanläheinen tunnelma. Löydä paletista uudet, luonnolliset luottosävyt Y456 Kookos, X459 Uni ja M495 Tunturipaju. Lisää syvyyttä sisustukseen syvien sävyjen H320 Magnolia, N338 Villiruusu, X501 Munakoiso  tai N378 Ficus -sävyn avulla.
 

Tutustu Tunne Väri -kokoelman viiteen muuhun tyylipalettiin >>

Katso Tunne Väri -värikokoelman kaikki 216 uudistunutta sävyä >>

Haluaisitko kokeilla miltä tyylin avainvärit näyttäisivät kotonasi?

 

Olohuone, jota vasten pidellään käsissä kännykän näyttöä Colour Master

Kokeile Tunne Väri -kokoelman tyyliä kotona ja helpota valintaa!

Tunne Väri -kokoelman sävyjä pääset kokeilemaan virtuaalisesti vaikka heti lataamalla Tikkurila Colour Master -sovelluksen! 

Colour It -sävytesterin yhden tai kolmen sävyn testipurkeilla voit koemaalata jopa neliömetrin kokoisen alueen ja näet, miten väri toimii päivänvalosta iltahämärään. Myös reilun kokoinen ja täsmällisesti sävyn toistava A4-värimalli auttaa hahmottamaan sävyn vielä paremmin kuin pienemmät väriliuskat.

Tilaa värimateriaaleja >>
Lataa Colour Master -sovellus >>

on lisätty muistilistalle.
on poistettu muistilistalta.
fi